Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469

помилка kernel32, не відкривається програма

Привіт
    Коли я намагаюся відкрити програму obd2,я з класичним вікно windows, яке говорить, що не вдається відкрити програму з-за помилки і просить мене направити в центр вирішення проблем. Аналізуючи помилки, файл, який d? проблеми ? в kernel32.dll.

Хтось з вас вирішується аналогічна проблема? Я заявляю, що все працювало до якоїсь день f

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, якщо ви повідомите нам про те, що версія tool використовує, що S. O. а що ви зробили це знову, перш ніж проблема...<використовувати антивірус?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    якщо ? один v48 ми, і я став тупіший на три дні... потім я вирішив, оновивши ept.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    S. Або Windows xp sp3, антивірус відсутня, Півень v2 версія 50-084.

Я не зробив нічого нового, крім звичайного використання комп'ютера. Я пробував видалити і перевстановити драйвера їх. Але нічого. Я навіть видалив папку fgtech, але нічого не змінюється

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Вибачте! Антивірус касперського... Проклятий Т9

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    У мене є рішення... але я повинен поставити зовнішня посилання на інший сайт, і не ? дозволи, що я знаю.

Спробуйте пошукати з ******: solve Майстер FGTech Galletto 2 EOBD2.exe Error

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    У мене є рішення... але я повинен поставити зовнішня посилання на інший сайт, і не ? дозволи, що я знаю.

Спробуйте пошукати з ******: solve Майстер FGTech Galletto 2 EOBD2.exe Error
    Спасибі blackwolf76 ? було правильне рішення, хоча все ще не розумію, чому? цієї проблеми, в нато не використовували півня. На даний момент це не проблема КОМП'ЮТЕРА, але hw півень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    ? проблема чіпа півня, Я... я повинен був оновити, що я на роботу кожен день, і один, який я ніколи не використовував його, одночасно перестали працювати.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •