-
порівняння golf 6 110/140 л. с.
Я не знаю, якщо вам розділ (можливо, мод. можуть рухатися), щоб зробити послугу одному, я почав порівнювати два двигуна golf 6 2000
110 і 140 л. с., я побачив, що обидва мають практично таку ж механіка (блок циліндрів, головки блока cammes турбо насос форсунки hp ) єдина різниця ? колінчастий вал, що на 140cv ? з controalberi і група зчеплення/коробки передач. Для решти ідентичні. Добре, - кажу я, оновлення для версії, а інший ? електронний, і я думаю, копіюючи потрібні точки карти 140 л. с. на 110 я отримую практично той же двигун (залишимо мови ущільнення коробки передач/зчеплення). Я з такою два свідчення цих двигунів та порівняння...ну вони практично ідентичні, невеликі відмінності в...**** llo турбо і подавители...але просто сміховинні... деякі душі, pia може пояснити мені, що я пропускаю...30 л. с. різниця від куди вискочити.... тільки я можу замість карти на питання.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ви повинні побачити, якщо колінчастий вал бачив, що і з controalberi якщо є розміри/маси/важіль/ваги різні,але я думаю, що це тільки розроблений для того, щоб оптимізувати dsg і уникнути розривів в лапи..... але також я думаю, однакові двигуни.... по мені, є невеликі відмінності між карти, тому що двигун знаходиться в стадії розробки і нато, 140 л. с., або навіть ще і з легким маленькі хитрощі "скинути чинності" також досить інтеркулер маленький... або шлангів завжди інтеркулер найдовші та/або м'які, щоб мати різке зниження продуктивності треба порівнювати ці речі теж...
-
Ви колінчатого валу ? різний за проти вали та муфти обмін, що ? відрізняється від 110 .. але інші компоненти ідентичні...перевірив по etka ... я не згоден з питання вузьке механіка. ..було б нерозумно зменшити потужність механічно, якщо через карту можна без найменших зусиль... але карти в районах, двигуна однакові... але різниця в резюме, c'?. ..там буде щось в картку, що торкнувся висвітлює ці сертифікати, резюме... не знаю,
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Якщо не помиляюся, є 170cv цього двигуна... не було б просто нерозумно, якщо з двигуном роблять 3 види держав....якийсь компонент може змінитися.... і природно те, що більшість diminuizione потужності відбувається карту..... одне але карта 140 л. с. має dsg ?
-
Я Вам скажу більше? на те, що двигун...і той же gtd змінюється тільки турбіна borg Warner. ..але решта ідентично...а на карті питання, знаю, якщо c'? dsg. ..і під повертаючись до суті це зниження потужності має бути від карти...але в карти примітки не видно... сподіваюся, хто-то на світі знає, що
-
ну, я там не я мав досі, що це двигун, але я не думаю, що ця різниця 30cv як тільки карту,безумовно, змінить щось у ****llo turbo,форсунки, etc
-
Я не знаю ці машини, але якщо ви зробили порівняння і sn "рівних" механічно дуже ймовірно, що обмеження не на електронні.
карти можуть також бути рівні один одному або дуже схожі, але ви не можете знати, чи є окремі лімітери ( окремі ), які діють на картах Турбо, розчин для Ін'єкцій, Пара, etc ( і долини, щоб зрозуміти, де вони відмінності ) або pi? просто ще фільтрів з драйвера.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму