Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57

роз'яснення розрахунок заздалегідь

привіт всім, я знаю, що є деякі ecu, що треба зменшувати значення в табличній або 2d (ecm2001), щоб мати реальний приріст (або заздалегідь ) в реальності?. зараз, виступаючи в певному bosch m1.5.5, я помітив, що залізти оборотів і навантаження двигуна, вприскування збільшується, що є? я розумію, що змастити треба просто збільшити.

Мови різних, заздалегідь припускаючи, що при збільшенні обертів,заздалегідь повинна прагнути до розслабитися,в картку або зауважив, що на низьких і середніх iri значення* більш низькі в порівнянні з оборотів\навантаження високі.....так що якщо хочете передбачати, я повинен зменшити????
    також, чому? змінивши, наприклад, карту заздалегідь з повним навантаженням, якщо після збільшення (наприклад, у табличній (з водієм) або в 2d (без драйверів) значення, я роблю розрахунок, вибираючи bosch m1.5.5 градусів раніше були найнижчі в мо порівняно з кричи так, я розумію, що у мене зменшується замість збільшення, або, можливо, помиляється в інтерпретації утиліта, в розрахунку заздалегідь??? Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    не ? сказав, що по мірі збільшення навантаження і частоти обертання колінчастого ви ingrassi суміш, дійсно-й? часто (двигуни пилососом) відбувається навпаки, так? об'ємний ккд покращується із підвищенням обертів і, відповідно, покращує перемішування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    у m1.5.5, щоб збільшити заздалегідь значення повинні бути збільшені

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення