Результати 1-6 з 6

Обговорення: Mpps -> Peugeot Boxer 3.0 HDI

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    5

Mpps -> Peugeot Boxer 3.0 HDI

Я купив фургон Peugeot Boxer 3.0 HDI використовується і бачачи, що в пір'ї цієї моделі не був згаданий я взяв mpps 12.01 клон завантажити в грі. Але ось ряд проблем, які я знайшов на днях:
    при підключенні в перший раз роз'єм obd без запуску програми на приладовій панелі ? з розуму різні індикатори, які запалювалися і погашені; після запуску програми те ж саме з картоплею. Тому я налаштований на свій драйвер, і присвячений приладовій панелі перестав блимати, я ? залишилися? виходу з ладу системи подушки безпеки. Справа в тому, що робить ecu id говорить мені, ecu не знайдено, отже, і орієнтації не читає...
    Я намагався mpps на honda civic і йде, що ? краса.

Вчора я спробував ще раз з ван: як тільки програма запуститься, ви горять трохи індикаторів після цього? картина ? вимкнув, залишивши горіти тільки дисплей бортового комп'ютера, вимикання і наступного включення комп'ютера картину я не зробив більше? не жарт (виходу з ладу подушки безпеки ? у будь-якому випадку завжди присутня). Але ідентифікувати ecu з його драйвер на мініатюрному ніяк.
    Зуміли визначити ecu і завантажити орі, якщо використовувати драйвери alfa 159 та/або fiat ducato 2.4.

Чому? якщо перегородки точну модель не розпізнає ебу??
    (я помітив, що драйвер Peugeot вказує, що протокол can а nil ducato і альфа використовують протокол k-line...)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    5
    Ніхто не скаже нічого??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я думаю, що проблема в лінії can.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я думаю, що проблема в лінії can.
    проблема і в кабельна мережа фургон, ecu ви можете прочитати в рівній мірі, підключившись у K-line pin 7 ебу двигуна, роз'єм B, просто їжа інструмент і підключіть k-line
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    5
    Як це зробити??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я можу тільки порадити завжди читати з протоколом правильно...Ризики, читати погано, і ви розумієте, і коли ви його напишіть, mod автомобіль не...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •