Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 37

Обговорення: fiat bravo 1.9 mjtd 120

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372

fiat bravo 1.9 mjtd 120

привіт з допомогою людей небагато + досвідчені я ставлю на qst чернетка карту, я закрив egr, і я зробив для мене багато змін, але дуже м'які, хтось мені пу? сказати карту ? навантажуємо на авто, якщо ? зроблено з політики?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-09-2012 16:13

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    шкоди не з ними робиш? деякі речі будуть виправлені, на мою думку.

пара запит протягом прискорення стандарт: ви можете починаючи від 1500giri, частини від 50% навантаження, а не від 20% і кроком, поступово, наприклад, з 5 по 14, а не 15%
    пара, безкоштовна парковка для функції"? спорт і прискорення те ж, що порадили вище
    обмежувач максимального крутного моменту можна йти навіть до 20%
    крутний момент, другий, третій, четвертий, п'ятий і шостий передачі додаткового як обмежувач максимального крутного моменту
    Тиск турбо ви можете піднятися на 160 пунктів, якщо потрібно, перевірте також обмежувач
    тиску в рампі ти встала, теж мені, зупинилися на 40/50 бар pi?.

ви не торкнулися кількості? палива впорскування і час уприскування.
    ви можете також змінити ті дві карти, якщо ви хочете від 50% навантаження до 100%, збільшуючи, скажімо, від 5 до 10% поступово, починаючи від 1500giri

однак, якщо ви хочете спробувати його, cos? com'?, повторюю, ШКОДИ НЕ ЗРОБИТЕ, тихий
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    вибачте, можливо, я не вказав тип автомобіля, точне, автомобіль питання не має функції спорту, і навіть на шостій передачі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    вибачте???дай мені ти...
    в іншому випадку я змушений дати їй вона, а я
    в драйвері, який відкривається з ecm titanium є і ті карти

всі додаю зображення обмежувачі крутного моменту для одного руху
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    з цією картою вам не великі покращення ? як ніби у вас встановлений додатковий модуль не вистачає багатьох речей...? правда, що мод rail введіть ї? дизель? не в фазі корисно, подають у двигун... для прийняття крутного моменту і, отже, владі потрібно коригувати й на інших картах... turbo могли залишити, а також золотих, враховуючи, що ви не торкнулися інші речі.. там має бути так само, іншу карту rail..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    але як же так ? в карті 5-ступінчастою карту за 6?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    і ще гірше, функція спорт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    чому? той же sw знаходиться в шести ступінчаста коробка передач... не турбуйтеся, ті обмежувачі, чому? з карткою, що ви зробили не прийдеш, ніколи і ввести їх в дію..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    ок, але якщо б я хотів тільки третя трохи більше? поштовх, що я повинен торкнутися?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    моєю метою було тільки не дати загинути машина, третій...і, то рада тут один з них опинився тут:-)

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •