Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32

Вибрати правильні інструменти для riverginare code й порівняти

Привіт усім перший раз пишу, тому прошу вибачення, якщо я роблю помилки або розділ не правильний.
    Я шукаю, як назва і інструменти для того, щоб почати, я теж щось зробити, але побачив, що навколо є все, і я не хочу бути обдуреним або купити непотрібні речі або застарілі вам передаю те, що мені запропонували:

FG TECH MASTER ПІВНИК 4 V54 NEW ВЕРСІЯ WINDOWS 7 JTAG - BDM - TRICORE НЕМАЄ V53
    (ціну я не може бути, ви не можете')кажуть, що вони гарантовані європейською та випробувано, працює.

ПЛЕЄР EPROM УПА (я не описується модель, можливо, я спілкувався на різні моделі і, перш за все, щоб вони були дійсні).

І, нарешті, якщо йдуть не дуже добре, дайте мені вас поради, як для продукції, так і, якщо мені потрібно інше обладнання.
    Спасибі всім
    Франк

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    Як я можу визнати, якщо це європейський?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Європейська, щоправда, стоїть тут, повірте мені , вони майже всі китай , але в жодному разі не помилишся , 54 має sw без зміни дати і працює на win 7 ... я вже півтора року ...
    що стосується упа . xprog ок, але остання версія для читання мікро ... carprog .. клон ? іграшка іноді корисно, якщо ви думаєте прочитати з плоскогубцями, ви помиляєтеся, іноді навіть dissaldando з сабо, які стоять і роблять з casini , захоплення змонтовані на друкованій платі maiiiiiiiiii...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    я купив замість kess v2 клон і хороший продукт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    Дякую всім за допомогу, тепер я думаю, небагато, і то в інтернет я можу знати, які інструменти, і візьму від'***** unque, якщо хтось ще хоче додати якої іншої інформації буде завгодно

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •