Результати 1-5 з 5

Обговорення: Різання файлів

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    11

Різання файлів

Всім привіт

два питання:
    -Як я можу знати наперед розмір, який повинен мати, щоб бути сумісним з титаном?
    -Після знайомства з розмір, як я можу знати, якщо я повинен відрізати від початку чи від кінця?

наводжу в приклад
    Я тільки що прочитав ебу мого guzzi, в іншій обговорення хороший M999 сказав мені, що, щоб бути сумісним з титаном я мав вирізати файл, але 320кб в 304kb.
    Тепер, враховуючи, що "хтось 19 квітня" пояснив мені процедуру для різання 1.3 mtj, я пішов, щоб спроби...
    починаючи з початку я поставив 008000 що я дав 286 kb, то 007000, отримуючи 294 kb і т. д. і т. п. до установки 005000, що я дав 304 kb взяв (я йду в пам'яті для даних, тому вони не надійні).
    Titanium визнав, файл, пов'язаний з драйвера (хоча я сказав, що в базі даних, ne ? є ще в курсі...), і відкрив свої карти.

? від mica si pu? йти вперед щоразу, коли cos?...

також, чому? для 1.3 mtj говорили файлу від 2 мб скоротити до 1mb (якщо я правильно пам'ятаю, контроль в буфер обміну ) і купон з кінця!

спасибі тим, хто выст? пролити світло на цю тему!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Привіт Лука
    могли б ви, будь ласка, просвітити мене на різання файлів?
    мені потрібно відкрити файл орі з ecm tit ліжко з півня, але я не драйвер і мені сказали, що причина в тому, що файл ліжку занадто довго.
    дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав gianni1001 Visualizza Messaggio
    Привіт Лука
    могли б ви, будь ласка, просвітити мене на різання файлів?
    мені потрібно відкрити файл орі з ecm tit ліжко з півня, але я не драйвер і мені сказали, що причина в тому, що файл ліжку занадто довго.
    дякую
    на якій машині ми говоримо? не всі файли йдуть нарізані таким же чином, і залежить також від читання або запису інструменту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Ах ок, завтра provvedo надати всю інформацію
    Дякуємо:-)

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    61