Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 55
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289

Exclamation можливо, афера км розширені

хлопці, прошу поради у ї? експерти, друг купив lancia y 1.3 jtdm 95cv 2011 року 27800km, забитих на картині, я виконав діагностику з autocom з multiecuscan ось що виходить
    - останнім overrev одометр - 50093
    - одометр останньої регенерації dpf - 1046852
    - км-заміна блоку управління двигуна - 286
    - число регенерації dpf - 156
    - км шляхів, попередження присутності h2o паливо - 53698
    - при вході в ебу двигуна з multiecuscan каже мені, одометр 286km
    я помітив, що ecu не ? новий, але ви помітили, силікону, що йде до країв, завтра опублікуємо деякі фотографії
    автомобіль ? у грудні 2011 року, що пу? робити? по-вашому, були розширені км? дивимося в минуле, інші автомобілі з таким же двигуном я бачив, що відновлюють в середньому кожні 500 км, то, враховуючи, що ecu знаменує 156 регенерації 156 x 500 = 78.000, що не буде навіть багато, але, в будь-якому випадку ? афера, що вас consigliereste? спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    розширені і не професійно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Повинні бути реальні 53698..... однак, на мою думку, не покладайся занадто багато значень км, що закон діагноз, чому? не все можна довіряти, типу саме на цьому авто, "одометр з останньої регенерацією dpf" приносить вам занадто високою? у цьому випадку ? було зроблено щось...

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    хлопці, для того, щоб продовжити можливої скарги, подають заяву перевірена, можливо, майстерня fiat правда?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Знайти дилера, автомобіль чесний..
    не, щоб всі трави промінь уваги..
    розмовляв з один мій знайомий трейдер, який купити на півночі, в наявності вже? все потрапляє в походи,
    хтось засудити?
    я рекомендую, щоб завжди побачити автомобіль з одним компетентним, перш ніж зробити покупку..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Знайти дилера, автомобіль чесний..
    не, щоб всі трави промінь уваги..
    розмовляв з один мій знайомий трейдер, який купити на півночі, в наявності вже? все потрапляє в походи,
    хтось засудити?
    я рекомендую, щоб завжди побачити автомобіль з одним компетентним, перш ніж зробити покупку..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    ок, то, я думаю, знижкою, але для тих, хто не ? експерт і йде в довіру, треба відновити шахраїв, однак сьогодні вранці ? пішов в казарму, а потім зв'язався з її адвокатом, довіри, швидко ? що понеділок? ранок йде, щоб перевірити в представництві fiat усього, ви були дуже доступні, завдяки адвокатові, коли мала на руках експертизу, постільні приналежності, забезпеченн? зі скаргою на шахрайство, і я думаю, що будуть caxxi гіркі для розумник в пр, що продав автомобіль, ви терр? у будь-якому випадку в курсі подій, які будуть дуже цікаві передвіщати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    перш ніж покласти в середину юристів я б пішов від продавця почути, що він говорив.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ебу air bag, що говорить діагностика ? знайти ще значення, якщо виконати діагностику їх, ви напевно знайдете більше інформації
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    завтра проходить повз мене, і поїду робити діагностику набагато більше? докладний, то я вам надам все, тепер я дякую вам за допомогу

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •