Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909

Запалювання, відмови в запису

Привіт всім. Я хотів би дізнатися чому? з mpps v13.В sw v12, коли я пишу, мої машини 147 і 159, на початку листа мене спалахують різні несправності і pi? саме в 147 тільки "asr вимкнена" і в 159 q-tronic на додаток до "asr вимкнена" "відмова в постійного струму" ", щоб перевірити обмін" і "Hill holder не є". Я дозволю собі йти і запис йде добре, але я хотів би зрозуміти, якщо mpps йде торкатися "випадково" який-то біт в таблицях DTC. Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Привіт всім. Я хотів би дізнатися чому? з mpps v13.В sw v12, коли я пишу, мої машини 147 і 159, на початку листа мене спалахують різні несправності і pi? саме в 147 тільки "asr вимкнена" і в 159 q-tronic на додаток до "asr вимкнена" "відмова в постійного струму" ", щоб перевірити обмін" і "Hill holder не є". Я дозволю собі йти і запис йде добре, але я хотів би зрозуміти, якщо mpps йде торкатися "випадково" який-то біт в таблицях DTC. Дякую
    В стадії написання блок управління двигуна, відключення або втрачається зв'язок з лінії can..
    і абсолютно нормально..
    якщо зробити діагностику, то ви побачите помилку, власне, притаманне " втрата зв'язку", які, як я сказав, і звичайний..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    В стадії написання блок управління двигуна, відключення або втрачається зв'язок з лінії can..
    і абсолютно нормально..
    якщо зробити діагностику, то ви побачите помилку, власне, притаманне " втрата зв'язку", які, як я сказав, і звичайний..
    ДЯКУЄМО :-) так що я не хвилююся більше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Ні, перейти тихо ? нормальної запису мені роблять інтерфейси, так і mmps, що півник. Потім після операції вимикання рамки аспекти 10 сек і знову увімкніть також в diganosi не з'? помилки не записав. ? все в нормі tranquilo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    вони роблять все програмісти, я думаю...чи, принаймні, я бачив, що mpps і galletto 1260 роблять

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •