Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35

я повинен добре вчитися, інакше вчитель мене карає!!! думку карта x3

Хлопці, вибачте, але для р? часу ви будете мати постійний клопоту знайти мої повідомлення, щоб думки карту. Можуть в руки автомобілі свіжі, але й старі. Просто цікаво, що ви щирі, і що я strigliaste якщо я скоїв якийсь strafalcione.
    В цьому випадку ми говоримо про bmw x3 2.0 d 564-894 edc 16c31, я зробив mappetta легкої і пі? egr off.
    Зовнішній вид барель
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    привіт збільшується низькими цінами ? правда, карти педаль я не розумію, мод, ти учасник ок від 1500 оборотів і 44% load , але чому? не ти прийшов до 100% load, і навіть ти макс обертів?
    обмежувач тиску в рампі ви крапку в більш ніж rail.
    Я б не торкнувся цей обмежувач крутного моменту, принаймні на мій погляд) чому? мені не здається, обмежувачем крутного моменту 0E08F6.
    решта мені здається нормально, хоча ? дуже легкий

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    карти неіснуючі педалі,обмежувачі крутного моменту незв'язних і хтось із драйверів ви пропустили,карти, лямбда-tralsciate(можливо, навмисне,не s?),час вприскування частин, 500bar, отже, практично трохи вище мінімум в moddare з кроком 50 точок, які піднімаються на 156 часу для max iq завжди відноситься до кривої, 500 бар,і в інших криві збільшення йде на сходження, а не ? лінійний,turbo press, навіть якщо тільки 1 мбар плюс(100 пунктів) частин від 20mm3 дизельного палива...у всіх кривих обертів...уявіть на мить, що ви перебуваєте в autostada на 2000 оборотів з двигуна, який отримує 20mm3 дизель...ви в цей момент запитайте турбує 0,1 бар, що більше не служить іншому, який має підкреслюючи турбіна і мати contropressioni вихлопних газів, більш високі via dell лопатки vgt більш закриті...
    "мені не слід повністю переробити цю карту...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    Відмінно!!! був тільки відповідь, що я шукав.Те, що c'? з драйвер ecm тепер я не знаю нічого, я зробив це необережно, насправді, щоб побачити, якщо мої міркування правити або зовсім неправильно, дотримуючись тільки драйвер для ecm в частину клапан системи рециркуляції ог. Побачив, що я на початку,згадав і втримав. Спасибі всім

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    Тут я знову повторюю, що все, що існує поза драйвер ecm я все ще не знаю, половина, я обмежуся тільки драйвер ecm,за винятком egr,перевірити, якщо я зробив boiata, на жаль, це ? наскільки я знаю, на даний момент, не знаю, - фактори конверсії, і я не дуже ясно всю картину,я почав порівнювати мене недавно, але я не scrito нічого, що я змінив. Зовнішній вид хижак!!!
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    карти неіснуючі педалі,обмежувачі крутного моменту незв'язних і хтось із драйверів ви пропустили,карти, лямбда-tralsciate(можливо, навмисне,не s?),час вприскування частин, 500bar, отже, практично трохи вище мінімум в moddare з кроком 50 точок, які піднімаються на 156 часу для max iq завжди відноситься до кривої, 500 бар,і в інших криві збільшення йде на сходження, а не ? лінійний,turbo press, навіть якщо тільки 1 мбар плюс(100 пунктів) частин від 20mm3 дизельного палива...у всіх кривих обертів...уявіть на мить, що ви перебуваєте в autostada на 2000 оборотів з двигуна, який отримує 20mm3 дизель...ви в цей момент запитайте турбує 0,1 бар, що більше не служить іншому, який має підкреслюючи турбіна і мати contropressioni вихлопних газів, більш високі via dell лопатки vgt більш закриті...
    "мені не слід повністю переробити цю карту...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    Вибачте!!! ось файл. У орі ? разом у новий файл працював, крок 1.
    File Allegati Файл Вкладення

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    lucania південно-західна
    Et
    43
    Повідомлення
    35
    Вибачте відсутність, на різні проблеми, але не контролюється-й? ніхто? Дані?, зрозуміло, вас? дайте мені вашу думку?на жаль, я мало на форумі,дітей не змушують мене сидіти за комп'ютером, коли я вдома!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Карту F53D2 40x16 ? час вприскування?
    Я не розумію, як ти з поправками, або, можливо, я бачу зло, я... - фактор -0,023437 і зміщення: 0

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    26
    Я не завантажуйте файли у цьому форумі...
    ? від того, що я читаю ви учасник занадто низько...
    Карту T inj ? те, що ECM-це ін'єкції parzializzato...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    26
    але, повторюю, не в змозі побачити карту мені назад важко дати вам мій погляд

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •