Результати 1-9 з 9

Обговорення: сумніви mpps

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178

сумніви mpps

привіт всім, давно я купив galletto 1260 клон, але після десятка писання ? зламаний, і після кількох спроб відновити його я вирішив купити mpps, тільки не знаю який взяти, чому? навколо знаходяться різні моделі і різні версії (v13, v12), то з коробкою з металу, то за допомогою кабелю прозорий, і той, з кабель-чорний. скажіть, будь ласка, виходячи з вашого досвіду, яка з цих ? найкращим, і, якщо ви знаєте когось, що він продає з гарантією ? я не можу витрачати 80 євро кожні 4 місяці для хобі
    дякую
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Добре, ви дізналися, що, і дуже легко rifilarsi з певних китайських короткого життя, або які ніколи не працюють. З галло 1260 ви дуже обмежений, за машини старше 12 років. З MPPS ви можете зробити EDC16 (в деяких випадках EDC17, але.), і ви набагато більше, критий. Я MPPS клон європейського функції відмінно вже 3 роки і я не можу рекомендувати на китайські штучки. Мій і вбудований роз'єм obd-чорного пластику.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Привіт spiki ви можете сказати мені, де ви купували і скільки ви заплатили? Дякую
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Я заплатив 100 або 150€, не пам'ятаю..... І l' естонія.
    Тепер цей чувак продає тільки один провід magnietico..... Не має нічого спільного.
    Можливо, хтось буде зроблено покупку ще недавно.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Я зрозумів... Як я можу побачити, якщо mpps, що я купую ? китайський чи європейський?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Вони всі китайські. Якщо ви подивіться ціни на Ebay подивитися, чому.... то краще Не більше їх. Так ні європейських клонів більше навколо.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Ви кажете, що якщо я беру з eBay-я можу піти ну або трохи пізніше, але я повинен купити інший? І тоді, дилема, і завжди беру те, з каністри, яка коштує більше? або тільки кабель, який коштує менше? Я не хочу, що то з коробкою, металева узбережжі-й? але врешті-решт він же надійність
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Не бійтеся ризикувати, 20€.... я витратити гроші на обладнання ... і я відразу багато trombate від 100€ і більше..... Буває, навіть кращі.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Я купив дуже гарну mpps v12 (тб trasparanre ) на затоку, і я ніколи не мав жодних проблем. Продавець ? російська баттипалья (battipaglia), і я взяв від нього, як mpps коні, і ніколи не було ніяких проблем.
    IP

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •