-
сумніви mpps
привіт всім, давно я купив galletto 1260 клон, але після десятка писання ? зламаний, і після кількох спроб відновити його я вирішив купити mpps, тільки не знаю який взяти, чому? навколо знаходяться різні моделі і різні версії (v13, v12), то з коробкою з металу, то за допомогою кабелю прозорий, і той, з кабель-чорний. скажіть, будь ласка, виходячи з вашого досвіду, яка з цих ? найкращим, і, якщо ви знаєте когось, що він продає з гарантією ? я не можу витрачати 80 євро кожні 4 місяці для хобі 
дякую
-
Добре, ви дізналися, що, і дуже легко rifilarsi з певних китайських короткого життя, або які ніколи не працюють. З галло 1260 ви дуже обмежений, за машини старше 12 років. З MPPS ви можете зробити EDC16 (в деяких випадках EDC17, але.), і ви набагато більше, критий. Я MPPS клон європейського функції відмінно вже 3 роки і я не можу рекомендувати на китайські штучки. Мій і вбудований роз'єм obd-чорного пластику.
-
Привіт spiki ви можете сказати мені, де ви купували і скільки ви заплатили? Дякую
-
Я заплатив 100 або 150€, не пам'ятаю..... І l' естонія.
Тепер цей чувак продає тільки один провід magnietico..... Не має нічого спільного.
Можливо, хтось буде зроблено покупку ще недавно.
-
Я зрозумів... Як я можу побачити, якщо mpps, що я купую ? китайський чи європейський?
-
Вони всі китайські. Якщо ви подивіться ціни на Ebay подивитися, чому.... то краще Не більше їх. Так ні європейських клонів більше навколо.
-
Ви кажете, що якщо я беру з eBay-я можу піти ну або трохи пізніше, але я повинен купити інший? І тоді, дилема, і завжди беру те, з каністри, яка коштує більше? або тільки кабель, який коштує менше? Я не хочу, що то з коробкою, металева узбережжі-й? але врешті-решт він же надійність
-
Не бійтеся ризикувати, 20€.... я витратити гроші на обладнання ... і я відразу багато trombate від 100€ і більше..... Буває, навіть кращі.
-
Я купив дуже гарну mpps v12 (тб trasparanre ) на затоку, і я ніколи не мав жодних проблем. Продавець ? російська баттипалья (battipaglia), і я взяв від нього, як mpps коні, і ніколи не було ніяких проблем.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму