Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607

Обговоріть вас ця купівля

привіт
    мене звуть лило, я агрідженто, я заявляю, що у мене немає досвіду управління, я знаю, флеш-cell, замінити компоненти, припаяти отпаять.
    мені цікаво, чи багато для цього світу, і після просять поради в інтернет-магазині ІНШИЙ ВІДОМИЙ ФОРУМ і особливо після цього форуму я вирішив замовити необхідне, що мені потрібно для scod блоки управління programm eprom.
    Ось так, я вірний!!!, ось що я купив:
    1) різні програми(які я міг би також знайти в мережі. але в будь-якому разі ви знаєте, я думав, що при покупці від серйозних людей!!! я міг би допомогти)
    2) Новий Galletto2 FgTech v.53
    3) Upa-usb 1.2

ось що я ? прибув:
    поганий упаковки роз'єми usb upa пошкоджені.
    galletto2 світло замість трьох, описаних в магазині алюмінієвий корпус без напису (я думаю, що це китайські копії).

до речі ви бачили ціну!! я довіряв їм?

два дні посилаю **** для пояснення, але нічого, ніякої відповіді.

я сподіваюся, що кілька спільних заходів форуму, відповідайте мені! і дайте мені роз'яснення, я думаю, що магазин ? підключений до першим!
    спасибі.
    Це ? те, що відбувається на інших форумах фахівців........

Я ВНІС ДЕЯКІ ЗМІНИ ВИХІДНОГО ПОВІДОМЛЕННЯ, ТОМУ ЩО
    ЗДАВАЛОСЯ, ВІН ПОВІДОМИВ НАМ, ЯК РА, І ЦЕ ФОРУМ, ТОРГОВИЙ ЧИЯ ЄДИНА МЕТА-ОБДУРИТИ ЛЮДЕЙ
    Востаннє редагувалось admin; 14-05-2014 до 23:25

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    azz... всі ці гроші для китайського клону капусти... максимум ви платите 100 євро-це річ.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    З мого боку він каже, що якщо не з'?rano дурні, не можуть бути розумні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    чесно кажучи, з 500 євро отримати європейський... в будь-якому випадку, ви заявляєте це з першим...
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    привіт
    мене звуть лило, я агрідженто, я заявляю, що у мене немає досвіду управління, я знаю, флеш-cell, замінити компоненти, припаяти отпаять.
    мені цікаво, чи багато для цього світу, і після просять поради у магазині і, особливо, після форуму я вирішив замовити необхідне, що мені потрібно для scod блоки управління programm eprom.
    Ось так, я вірний!!!, ось що я купив:
    1) різні програми(які я міг би також знайти в мережі. але в будь-якому разі ви знаєте, я думав, що при покупці від серйозних людей!!! я міг би допомогти)
    2) Новий Galletto2 FgTech v.53
    3) Upa-usb 1.2

ось що я ? прибув:
    поганий упаковки роз'єми usb upa пошкоджені.
    galletto2 світло замість трьох, описаних в магазині алюмінієвий корпус без напису (я думаю, що це китайські копії).

до речі ви бачили ціну!! я довіряв вам?

два дні посилаю **** для пояснення, але нічого, ніякої відповіді.

великий магазин!! я сподіваюся, що кілька спільних заходів форуму, відповідайте мені! і дайте мені роз'яснення, я думаю, що магазин ? підключений до першим!
    спасибі.
    Це ? те, що відбувається на інших форумах фахівців........
    Мені дуже шкода, чому? нікому, як тобі новачок? перш ніж купити певні цифри я б запитав і документально всьому форуму...є багато користувачів, доступно і язичникам, які ви б порадили.... але привід не ? можливо, ви помиляєтеся з іншого форуму посилання тут не з'?...або краще, я не вважаю, я, може бути.
    Sicuramenti можна вирішити, але в наступний раз smanetta p? ходить в мережі, а потім запитайте, що, безумовно, докір, або допомогу приходить

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт RTS, я в італії, в Латинській америці, зробив ? сталося на початківців користувачів на іншому форумі, я тільки поділився нещастя цей хлопчик, щоб зрозуміти, що знаходиться навколо......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Ви добре зробили, щоб повернути, що сталося, чому? коли ви починаєте ви ? gasati тисячі і купити обладнання ? перший крок, щоб? це варто робити обережно,....з вашого посту не знав, що порушника сайті був підключений на іншому форумі.

САЙТ, ДЕ ВИ ГОВОРИТЕ НЕ має З "ProfessionalChipTuning"

СТОСУЄТЬСЯ НОВАЧКІВ, ЯКІ СЛІДУЮТЬ ЦИМ СУСПІЛЬСТВО!
    ...З мого боку говорить, що якщо не з'?rano дурні, не можуть бути розумні....мудрі слова Legendaryslave.....якщо не їсти курей...не можуть бути лисиці....вчаться

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я пишу червоним, тому що я ж, читаючи, я не зрозумів, що ви говорили в іншому форумі, що я дуже добре знаю, як, але все ж мені здавалося дивним, що сталося, не звернувся на цей форум, але на інший форум (якщо це так можна назвати), що не має store не продає і не коні, і, перш за все, не шахрайство, а потім не відповідає, ще через ***** але я можу сказати, що не перший, в якому відбувається така ситуація, отже, il lupo perde il pelo ma non il vizio
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Добрий день, все працює ? успіху в інший форум, перше, що вони роблять ? видалити пост, другий перегороджують зв'язку або отримаєте бан одразу, і, читаючи в мережі, здається, що є користувачі, які заплатили і не отримувати nulla.........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    73
    be я на цьому форумі ви не пробували мій китайський курячий читав в bdm до досконалості, я був поставлений в чергу на модерацію....тільки тому, що? вони повинні були продати їх за потрійною ціною......що то все більше з китаю arrivano....quindi....

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •