Результати 1-9 з 9
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178

погляд карту альфа 147 JTD 115cv

привіт всім, вчуся в усьому інтернеті я зробив ескіз карти , я тільки змінити те, що ECM мені з драйверами чому? я не знаю, що вони всі на інших картах....приймаю із задоволенням носить критику скид? вони конструктивні і влаштують вони мені зрозуміти, що я роблю неправильно і як я можу вирішити ....спасибі всім, і бачив, що ? минуло половина ночі доброї паски всім !!!!!
    147 .rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    карту цікаво . у 90н, які ви хочете встановити не вдалося . між тим, у вас є різні карти, ori, які обмежують дизельного палива, то в 90-скасування.....
    lim диму вам розмір дорівнює x, що і золото, і т. д. і т. д ..
    ви пробували цю карту, opp і ще теорії??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Карту я встановив і машину тягне в право, трохи пі? в основному вони низькі, але не ? безумовно, те, що я шукаю.... У будь-якому випадку я намагався налаштувати обмежувач крутного моменту, карту), то передоплата на карту педаль, ви можете пояснити мені, що я помиляюся ? якщо не звільнить, щоб зробити якийсь інший карті, щоб надати 90 мм3? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    не, помиляєтеся, нічого, і що ви залишили золотих карт, які обмежують вас дизельного палива і, отже, не доходить до 90.
    карту диму, після рядка по прямій , то і також обмежувач . у вас споріднену карти педаль, у грі є lim дизельного палива залежно від temp і т. д ..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    фабіо з час вприскування ти партії, зміни в кривий 400bar cio? практично до мінімуму...крім того, завжди в одній і тій же карті, зайдіть в редагування кривих 1400,1600 бар практично марні бачив, що не отримаєте на це тиск....
    крім того, навіть якщо зростання на 28% про ваш iq не приходить навіть в цьому випадку у вас 90mm3, що вам відволікатися..
    лім дим йде заново з повним знанням справи, видно, що є afr 6 до 1...
    щастя, що ви обмежені в iq від багатьох інших карт, для яких не бачите дим в іншому випадку fumavi за звір...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    привіт всім , я мапу димів я обчислюється cos?...x(значення, що я повинен замінити, що і коробки)= 1200(мг повітря, знову брейк-пойнт, що я in bad dad) / 15(новий afr, що я хочу отримати ) * 0.85 ...ця формула ? зворотний AFR = mg повітря / IQ * 0.85 ....тому, якщо ? неправильно, ви можете illustrarmi як розрахувати цю карту ? дякую

для jolidj, чи можете ви сказати мені, що карта прямо після lim диму, що відповідає і що ж він на осях ? дякую

інша справа...якщо moddo всі карти, які перевіряють IQ я можу отримати, щоб надати 90mm3 ? ? значення справедливо для ін'єкцій або пу? зробити іп? (з turbo орі) ? спасибі всім за наявності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    хтось пу? скажіть мені, якщо ці два обмежувача я їх змінені в порядку ? я перш ніж тягнути лінію прямої ? дякую

https://www.dropbox*****/s/e2a45oo4ti...2013.08.32.png

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    хлопці, мені ніхто не може? допомогти ? я застряг не можу зрозуміти, яку карту мені не вистачає для впорскування дизельного палива, які я встановлюю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    привіт, хто-то пу? скажіть мені, якщо цю карту, гаразд ? у мене багато сумнівів на карті диму ...крім того, я змінив обмежувач тиску турбо, тиску в рампі, щоб не мати помилок, зроблені добре ? дякую
    147 mod.rar

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •