Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

Smile Golf V 105л.с. - DTC P2002 - Bosch, EDC16U31

Привіт, хлопці, на цьому автомобілі я намагаюся знайти в hex DTC P2002, що б "ефективність пастки твердих частинок нижче порогу (банк 1) ". Помилка ? періодично, та іноді не з'являється тижнями. Автомобіль при виникненні помилки спалахує на мить індикатор двигуна, що відразу зникає без n? мінімальне падіння продуктивності, n? інші проблеми. Переглядаючи файл з допомогою WinHex я виділив занадто багато 2002.. хто мене знає, вкажіть який ? (завжди, якщо є серед тих, які я знайшов) в карті, що місце, разом з тим орі?

Спасибі Всім
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, на цьому автомобілі я намагаюся знайти в hex DTC P2002, що б "ефективність пастки твердих частинок нижче порогу (банк 1) ". Помилка ? періодично, та іноді не з'являється тижнями. Автомобіль при виникненні помилки спалахує на мить індикатор двигуна, що відразу зникає без n? мінімальне падіння продуктивності, n? інші проблеми. Переглядаючи файл з допомогою WinHex я виділив занадто багато 2002.. хто мене знає, вкажіть який ? (завжди, якщо є серед тих, які я знайшов) в карті, що місце, разом з тим орі?

Спасибі Всім
    Мабуть, проблема ? фільтром твердих часток?', але ви не повинні видалити його повністю
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Фільтр фізично не з'? pi? про автомобілі, а не відбуваються-й? у postiniezioni чому? були ліквідовані. Єдина проблема ? що вони час від часу з'являється P2002, і я хотів би знайти його, щоб видалити його. Я не хочу, щоб видалити всю таблицю помилок, але тільки той P2002. Якщо хто знає, який ? було б ідеально, в іншому випадку мені доведеться спробувати chiss? скільки разів

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    Фільтр фізично не з'? pi? про автомобілі, а не відбуваються-й? у postiniezioni чому? були ліквідовані. Єдина проблема ? що вони час від часу з'являється P2002, і я хотів би знайти його, щоб видалити його. Я не хочу, щоб видалити всю таблицю помилок, але тільки той P2002. Якщо хто знає, який ? було б ідеально, в іншому випадку мені доведеться спробувати chiss? скільки разів
    З, що програмне забезпечення видалений фільтром твердих частинок, безумовно, де з'являється ця помилка SW не зробив гарну роботу
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    З раз, але без видалення DTC. Все добре, за винятком спорадичної шпигун, який зникає одразу. Mod файл додається тільки до 2002 року, що я знайшов з winhex, і я хотів би зрозуміти, яка ? знайти ті (якщо є)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    По-моєму, тобі слід зробити це з sw або запропонуєте послуги on-line, форум, cos? ви впевнені, що видаляється цей код несправності...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    а якщо дійсно хочете видалити dtc, знайте, що більш ніж в p-code, ви повинні також видалити розгляд vag-код dtc 5-значний...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    а якщо дійсно хочете видалити dtc, знайте, що більш ніж в p-code, ви повинні також видалити розгляд vag-код dtc 5-значний...
    мені здається, повинна бути 18484 або щось подібне....
    зробіть пошук з ******...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    перш ніж читати ecu машини, на запитання ви обнуляється параметри fap?
    якщо ви не зробили, навіть скидання dtc в питанні після "p"? якщо у ripresenter? інший...
    зазвичай p2003....
    однак, якщо ви так зробите cos?....поверніть файл золотими екю...
    azzeri діагноз значення параметрів, fap, навіть не поставити в рух машини....
    перечитайте все і повернути dpf off з раз, коли ви побачите, що служить...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ой я помилково відправив два рази один і той же відповідь...
    вибачте.... :P

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •