Результати 1-10 з 10

Обговорення: Delphi та інші SW

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158

Delphi та інші SW

привіт всім!!!!!! як назва..... хтось має досвід використання sw тип autocom або esitronic або ще на обладнанні delphi ? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    У цьому сенсі обладнання delphi?? Якщо ви маєте на увазі автомобілі з системою delphi ми впишіть діагностика без проблем.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    вибачте, я погано пояснив, я мав на увазі використовувати ds 150 та іншого програмного забезпечення....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ds 150 працює з soft сумісні з вашою інтерфейс, тобто autocom і відповідні клони. Тобто він працює, напевно з whurt wow, delphi. autocom, motorscan, opus eclipse едіс, meko, діагностичний. Крім whurt, яка відрізняється м'якою і прошивки трохи відрізняються, в іншому всі вони однакові, міняється тільки колір екрану.

Не пу? працювати на bosch або інших...

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Велике спасибі за відповідь так вчасно !!! отже, для підтвердження,я міг би знайти відмінності, тільки з wow, але " я повинен оновлювати прошивку, а потім ds 150 не буде більше використовуватися з версією delphi, чи не так ? в цьому випадку гра варта свічок ? тобто wow самі функції, що і 2013.3 ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На жаль, дві програми не сумісні з тієї ж прошивки, то або ви використовуєте whurt або delphi, якщо не хочете оновлювати прошивку кожен раз при використанні. Між ними функцій діагностики повинні бути мінімальні відмінності, якщо не whurt ? інтегрований банк даних тип автомобіля-дата і процедура встановлення pi? складним, щоб змусити все це працювати.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    дякую !!! я capito. в цьому випадку я думаю, rimarro' з, мій дорогий delphi, які досі мене ніколи не зрадить.... а ви і показали хороший діагноз, принаймні, досі....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Я використовував як для Delphi і Autocom Wurth і крім інтегрованої бази даних, що має wurth, я не бачив суттєвої різниці, дійсно, wurth мене ? здавалося, що це p? pi? складний у використанні, і між Autocom і Delphi я віддаю перевагу останнім, тому що пі? легкий і pi? стабільний.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав klajdin Visualizza Messaggio
    і між Autocom і Delphi я віддаю перевагу останнім, тому що пі? легкий і pi? стабільний.
    так, і навіть дуже швидко !! у минулому я також використовував texa, але і збільшення....у порівняння

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Крім того, що графіка + приємний
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •