Привіт всім, хлопці, я зробив зіставлення Golf 5 2.0 tdi, я хотів би отримати деякі рекомендації для вас, експертів, машина йде дуже добре!!
Я докладаю файли:
Гольф 5.rar Гольф 5 mappa.rar
Привіт всім, хлопці, я зробив зіставлення Golf 5 2.0 tdi, я хотів би отримати деякі рекомендації для вас, експертів, машина йде дуже добре!!
Я докладаю файли:
Гольф 5.rar Гольф 5 mappa.rar
Карта дуже сумнівно..
cio? були порушені карти правильні, але так неправильно..
я поясню, що потрібно підправити на 8% педалі або 500 обертів?
гарячий старт і було зроблено за допомогою програми знайшов в мережі..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
По-моєму, крім зміни в неправильно деякі речі, торкнувся карти, які не ходили чіпайте...звичайно ? спасибі.! однак автомобіль, як він іде...?
Дякую за відповідіАвтомобіль йде дуже добре, він хороший знімок, а що стосується педалі, я запитав, своїм "я", деякої чутливості, потім я зробив зміни раніше p? педаль і пара
Додаю файл
Гольф-Мілло карту 2.rar
Я згоден з ugoboss...
Ви справді думав, але потім я здається читав, що на гольф 5 2.0 tdi може бути тільки закритим способом часткового, поправте мене, якщо я помиляюся
Я не знаю, якщо ? можете закрити його повністю, я залишаю слово за вами, - експертиДякую
Великий ахі хтось із вас може це зробити на моїй "Гольф-Мілло мапу 2"?
Якщо не ? роботу довго або важко, або, у всякому разі, p? забій
![]()
Може бути, мій зареєстрований на відмову загальної системи рециркуляції ог не був підкований, якщо хтось з вас може? зробити, це максимум, спасибі![]()