Особлива подяка Данилу, що ? завжди доступно і, що avr? щоб знати, на 18-у Римі.
Ось я тут, що сказати, мене звуть Джон і мені 32 роки, електроніки ? моя пристрасть, прихована, я підійшов занадто пізно, в цьому світі, через співробітників tentennanti і злякавшись від цієї галузі, але, коли я керую моїй майстерні, я змінив "p"? речі. Це погано, що буде погано, але пристрасть ? багато, і це змушує мене йти вперед.Я з реальності? у officna механіка у веденні мого батька, мого дядька, хлопчики кілька років тому справи йшли навіть від мене, вони відмінно доповнюють, але не мають можливості? рости їх сімей. Речі сьогодні р? різні. Arranco приїхати в кінці цього місяця, клієнти без грошей, але, незважаючи на все, я намагаюся mettercela всі, особливо я намагаюся, щоб розвивати свій бізнес і жив у моїй родині, у мене 2 дітей і 2 чорні ,3 і 2 років, дають від негоди, але ? радість бачити їх, я не знаю, якщо ви мене розумієте, і коли ви повернетеся додому з "проблеми роботи" і подивитися їх щасливими, ви станете щасливі, навіть ти, навіть якщо потім ніч не спиш!!!! але ? пристрасті, які ми повинні принести все більше і більше? вперед!!! в мій маленький я працюю на gpl і метан, механіка ,пневматичні та електронні. Я відремонтував мою майстерню з рік, незважаючи на кризу? пристрасть!!!!,від клонів son минулому оригінали slave рахунку і перейти до майстер-протягом 1 року. Принаймні, я сподіваюся, і я намагаюся. Мало на форумі з-за невеликих bramanti їхніх тат? і проблеми у родині тестя, що скоро ми saluter?, життя р? неповажні іноді!!!! не з моїми проблемами. Робіть розумію, що все, що я доступний, діти і сім'я дозволяє, я в Rivello, Потужність, Лукания південно-західна. Спасибі всім ще раз за увагу і до швидкої зустрічі.
ще один великий вітаю всіх адміністраторів.
Джон Риби