Результати 1-7 з 7

Обговорення: punto hgt

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109

punto hgt

Привіт я точка hgt (1800 16v 130cv системи упорскування hitaci*
    хочу зробити турбо З турбіни на lancia 2000 4cilindri turbo
    вас, що мені поради, як :
    турбіни для використання
    система подачі ovvere з моєї орі, я думаю, ви не можете керувати всім заздалегідь і уприскування вас, що ви мені порадите....
    та інші речі, заздалегідь спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    давайте почнемо від блоку управління....hitachi серії, на мій погляд ? абсолютно непридатна для управління двигуном з наддувом...особливо з-за maf ? встановлюється наддуву і, відповідно, на turbo v? легко переповнення....при умові, що ви можете адаптувати цей ecu двигуна, і правильно холостого ходу і перехідних без boost з цієї ecu пу? трапитися може, що в розгоні датчик витрати повітря йде в "sovvraflusso", і, отже, у вас є smagrimenti і, таким чином, ви опинитеся з красивим отвір у поршні....тому моя порада ? може бути, зробити ставку на piggy back ecu типу unichip, що займається Q від інтерфейс на вашому рідному ecu оригінальний...
    тепер поговоримо про механіку...і тут, на мій погляд у вас є ідеї, неясні....не ? що засмучує будь-якого нападу на двигун, будь, і все служить до досконалості....є кілька речей, щоб розглянути....в першу чергу, ступінь стиснення залежно, що ви хочете зробити двигун, і, перш за все, і надання/кавалерія ви хочете отримати...
    по-моєму, якщо ви ввв 200-220cv стиснення геометрична 8,8:1 і з garrett t28, отриманих fiat coupe 2.0 20valvole,від яких ви навіть могли б розкуркулити, випускний колектор, що з допомогою простого пристосування монтується без проблем.... середнього тиску турбо(0,7-0,8 бар) випливає, що двигун хороший, готовий вниз і простягає непомітно вгору...
    в пакт? що дізнаєтеся про газорозподілу двигуна...я вам рекомендую видалити варіатор фаз на впускних і підключити кілька распредвал для турбо бачив, що камери серії я анітрохи не підходять для цієї мети...
    очевидно, то не було б і зібрати хороший інтеркулер,в поєднанні з поп-off і фрицца плюс і залишитися в надійності було б ідеально встановити радіатор масла....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    забув...не було б і переглянути живлення двигуна....потім насос низького тиску більш велику відповідної сфери служити форсунок, плюс присвячені всі досвідчені з регулятором тиску, гідний так називатися....

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Також, що або читав, що, типу, встановлений на 0,6 бар і ходи з мапу орі, і без того підняла голову
    я, що, що або я роблю, чи ні, я пішов, щоб отримати трохи матеріалу

обмін точка2 серйозне 1900 jtd, встановлюється на 1800 hgt і довгого думаєте 3 назад 190kmh, то інші є спокою те, що чи думав зробити це turbo, але в 0.8 бар він нічого не робить, то чи взяв повний двигун 2000 турбо 4 cilindi сьогодні ввечері в розібраному вигляді, поршні монтано його я просто трохи виправити мій monobR для живлення, якщо я хочу 1,5/1,8 бар мені потрібно.......або блок управління, програмований завжди, якщо не коштувало мені так багато, інакше я міг би зробити колектор з двома карбюраторами, рено 5 турбо....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio
    Також, що або читав, що, типу, встановлений на 0,6 бар і ходи з мапу орі, і без того підняла голову

обмін точка2 серйозне 1900 jtd, встановлюється на 1800 hgt і довгого думаєте 3 назад 190kmh, то інші є спокою те, що чи думав зробити це turbo, але в 0.8 бар він нічого не робить, то чи взяв повний двигун 2000 турбо 4 cilindi сьогодні ввечері в розібраному вигляді, поршні монтано його я просто трохи виправити мій monobR для живлення, якщо я хочу 1,5/1,8 бар мені потрібно.......або блок управління, програмований завжди, якщо не коштувало мені так багато, інакше я міг би зробити колектор з двома карбюраторами, рено 5 турбо....
    І сказати, що я моя він зробив ін'єкції..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio

погано....

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    У цьому сенсі виправдання....
    Ти, що ебу мені поради, навіть якщо моє я повинен tere
    Потрібен блок управління, який керує двигуном з турбонаддувом, що мало витрат....,

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •