-
читання в бд edc16c39 fiat sedici
хлопці я задати вам питання , хоча для багатьох sar? банально, я хотів би знати, якщо я можу читати і писати спокійно в бд є edc16c39, встановлена на fiat sedici 2006 року з gallov53, цікаво, це чому? серфінг в мережі є багато невідповідності.
я спробував прочитати за bdm, але я не розумію, чому? у мене завжди помилки, тому строків я хотів прочитати її в бд спасибі всім
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Його не існує проблем, проблема може бути в запису, що якщо зависає, то ви зобов'язані все одно повернути її в BDM.
-
але в bdm, як ніколи не вам це вдалося зробити? можливо, не входив у контакт, добре schedino на ecu... читання і запису ? набагато швидше, що obd
-
Також я повинен прочитати завтра на defap. Я армо інтернет bdm лінзи і світлодіодні смуги, встановлена на schedino. Принаймні, я впевнений, результат, і я впевнений, не блокує нічого. І потім 45 хвилин проти 3....удачі
-
сьогодні намагався читати їх в bdm-й? раз, але завжди помилка, завтра ми спробували ще раз , marcogti ви теж читати з півень клон? я хотів би зрозуміти, що я помиляюся
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ви вже? спробував ваш півень в bdm з іншими ecu? Може бути ? саме його проблеми!
-
Головне ? справді добре, pin-кодів, за допомогою лупи ви можете допомогти. Спочатку переконайтеся, що з'єднання були телевізор з плоским екраном ok і використовуйте адаптер cmd півень, якщо ви використовуєте його schedino пружини. Перевіряє правильність полярності pin-код, з яким від харчування all адаптер. Якщо ? все правильно то проблема ? у bdm-дель-галло. Якщо у вас є bdm 100 доказ у тому, що. Але тільки для flash на цій машині eeprom ? 8 кб і bdm 100 вас закон тільки по 4 кб.
-
я знайшов, що повинен бути провід маси, вимикач для подачі живлення на schedino cmd? у мене є сумніви, позитивні перемикача 2! у той час як негативний 3? керівництво каже мені, що вони 3 негативів, я прошу підтвердження( перш ніж робити дають) чому? один, здавалося, навіть не зварений спасибі
-
я видалив egr півень клон v 48 все ок
-
я не використовую півень, але дві фотографії, щоб побачити, якщо все працює ? ок,
читання bdm якщо контакти стосуються добре ( проблема з'єднання ? майже завжди у них ) ? практичний і швидкий
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму