Результати 1-5 з 5

Обговорення: Зміна DSC Bmw e46

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    6

Question Зміна DSC Bmw e46

Добрий вечір всім, хлопці, у мене одне питання задати вам. Можна змінити параметри DSC на e46 від ебу?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    6
    Хлопці, ніхто нічого не знає?! ТА НІ, МОЖЕ БУТИ? Практично я пояснюю, що мені потрібно, система 3 ****lli перемикання:
    1? Всі елементи управління включені;
    2? Елементи введені, але набагато більше? дозвільної, які залишають невеликий запас підморгнув і моделювання диференціального авто-блокатор завдяки втручанню із задніх гальм, які гальмують колесо, що на санях;
    3? Немає контролю, n? у разі шин n? у разі, якщо прослизання колеса n? імітація самоблокирующегося диференціала.
    Я б в 3? ****llo є, проте, функція самоблокування, але без нічого. Ви пу? робити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    ви ? електронного управління, потім командував/керованого силою, що від ecu двигуна..Треба загубитися на деякий час, маючи damos, і шукати його..sar? гарна робота, але я не думаю, що неможливо...якщо місця файлу, ми можемо йти у пошуках damos і ми бачимо, studiarci..у мене e90 досить, як я міг би вплинути на мене

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    6
    Привіт, олег, дякую за довгоочікуваний відповідь, душа-пія, я відповів! У будь-якому випадку я навіть не знаю, що таке damos, моя "знання" читання ебу зупиняється на використання "крутний момент" на androind через інтерфейс bluetooth.. В будь-якому випадку буде копіювати інструкції, яка зчитує ебу в step2 і вставити у step3 прибравши зайве і залишивши тільки імітації самоблокирующегося.. на словах це здається простим, типу копіювання/вставки тексту в документах word це зробити, я не знаю, з чого почати... якщо б я знав щось, да.. спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    У damos ? установка для машини, зокрема, ви ? зазначено, що єс написав байт-на-байт...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •