Привіт всім, я читав цю bravo 1,6 в bdm, але, здається, без області даних....навіть якщо розмір правильний.
автомобіль ? була sodificata але не частину...але я думаю, що проблема інша.
Привіт всім, я читав цю bravo 1,6 в bdm, але, здається, без області даних....навіть якщо розмір правильний.
автомобіль ? була sodificata але не частину...але я думаю, що проблема інша.
що за гавкіт читати?
читання з galletto v50
практично у вас все в flash порожній ce тільки mpc, а також e2prom і порожня, або читає погано, свій інструмент, або те, що написано, перш ніж він видалив все, що ви зробили це, ви scodifica.
уго ---- президент A.E.P.
Gi? згоден, але індикатор уприскування і код спалахують?
горить тільки індикатор code.
а я переробив я читати, і я думаю, це добре....тепер я не розумію, є деякі біти залучені до 0 після фільтра, дизель...і я scodifica я не думаю, що зроблено з flash....
як ви думаєте?
для порівняння використовуйте файл орі тут
http://www.professionalchiptuning.ne...?204-New-Bravo повідомлення 06 читання bdm 454-063
дивна річ ? що я e2p-8 кб, читання. я файл e2p по 4 кб.
У діагностиці, з Multiecuscan, ви пробували перевірити дані Іммобілайзера?
ні, що я повинен знайти мене? я, на жаль, з scodifiche не практично....? мені сказали, що ви з flash....
У розділі "Параметри" ФЕС, якщо помістіть прапор на "Універсальний Code", "Ecu Programmed" і "Engine Start Permission" ви повинні мати уявлення про ситуацію. Я маю на увазі цих полів, так? я добрався, щоб використовувати їх на інші моделі ecu fiat group, тепер не знаю, якщо ? простежено навіть у вашому конкретному випадку.
цей другий файл йде добре і scodificato, на відміну від двох e2prom це тому, що ви ознайомилися з двох різних інтерфейсів, але пояснює деякі проблеми краще цієї машини, і вимкнений, коли йшов, круглий рік горить і не " більше", а розподіляється, опишіть всю історію.
p.s. перший порожній файл, як ви читали, ви використовували інший інтерфейс?
уго ---- президент A.E.P.