Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529

Контрольна лампа ESP горить на Mercedes C200CDI W204 після відображення

Привіт, хлопці, я викладу проблему.
    минулого тижня я картування Mercedes C200CDI W204 136cv Delphi.
    через тиждень, клієнт говорить, що в 150km/h загоряється індикатор esp і каже, що ? провини відображення
    мені здається, неможливо, сьогодні поставлю на вихідній машині, і я бачу, спробувати оригінал, щоб побачити, якщо насправді від початкового автомобіля ? ок.
    як ви думаєте може бути проблема в карті?
    я сильно сумніваюся.
    у випадку, якщо я додаю все одно карту орі і мод, щоб мати думку.

File Allegati Файл Вкладення
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я не бачив карти, але я гарантую, що не виходить нічого, буде випадок,у всякому разі спробуйте, файл орі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Я, можливо, намагався б зробити діагностику...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    як тільки він прибуде автомобіль ? перше, що зробити?
    другий ? її оригінал", щоб довести клієнтові, що карта не має (на мою думку), і дати йому подачкою
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    також, по мені, карта не має нічого спільного з esp, то між представництва в ecu двигуна не gesticce esp... але люди колись mappatala машина завжди намагаються звинуватити відображення...я намагався б зробити діагностику... але горить фіксованою або включається квитка швидкість більше 150 км?пам'ятайте також, що якщо написати ecu через послідовний іноді зберігаються коди несправностей блоків керування типу esp, abs ,body computer і т.д., тому що в записі буде перервано зв'язок між ecu і інші блоки управління...може в цьому проблема ....було б достатньо, а потім скинути в
    Востаннє редагувалось freddyecu; в 11-09-2012 22:17

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    зробіть діагностику, як ви запропонували, я подивився файл я не залежить від змін, які ви внесли а ви завжди можете повернути те, ori і спробувати стільки, x бути впевнені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Мерседес-іноді зловлять помилки від сонця... а потім просто вимкнути і вийняти ключ для resettarle і поділити.

А оскільки проблема 10 до 1, що має датчик колеса, що не дуже добре працює. Втрачає сигнал колеса датчика положення розподільчого валу до швидкості? зазначеному вами, навіть якщо багато разів на ці авто, якщо вони мають кілька КМ, записані підшипники передні колеса, які купують ігри з-за зносу, відхиляються датчик від фонического колеса те небагато, що цього достатньо, щоб змусити його втратити сигнал.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Що ви маєте на увазі, що записані підшипники передні? Як? Спасибі заздалегідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Підшипники передні колеса mercedes-типу конус, тобто, типу, що стояли старі автомобілі, як міфічний 500. Потім він стискає сильніше, то слабшає, і ви знову затягує приблизно на 1/4 обороту, крім того, що ми можемо затягнути в руки. звичайно з колесом встала, треба робити все, і ви повинні переконатися, що не було гри.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Таким чином, в разі реєстрації просто знову відвернути і затягуючи їх знову?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •