Результати 1-10 з 10
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99

Напруга для безпечної роботи з MPPS

Як випливає з назви, я хотів би запитати вас, чому? напруги мінімум, з яким ви можете? для безпечної роботи з mpps?

В читання ECU Marelli (мотоцикл ducati) я ? довелося спостерігати, що напруга ? зайшло на 12,3 11,7 приблизно, до тих пір, поки він читає, я думаю, ви не могли заподіяти шкоду, а не в запису, я думаю по-іншому ? pi? небезпечно, чи не так?

У зв'язку з цим я, ви знаєте, вказати напруга, при якому не буде ? рекомендується працювати?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    не з-за того, що є " напруга безпеки" . треба, що батарея має сили, як ви тримаєте " sbeglia " ecu.
    гарне правило, щоб batterria паралельно вашою .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Я написав напруга безпеки, чому? я помітив, що mpps перемикається з зеленого на червоний, коли напруга падає нижче 12volt, я подумав тоді, якщо він рекомендується працювати протягом цього порогу вольт!

Замість акумулятора паралельно, я міг би використовувати зарядний пристрій, підключений на батареї або власник заряду?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Я коли я пишу ecu підключити всі пристрій для безпеки і відключити всі послуги, як автомагнітоли і фари різні, щоб звести до мінімуму використання батареї. Якщо ви вище 12В ? все краще і краще.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Спасибі від Матвія, то я пов'яжу я зовнішній заряжатель батареї для того щоб бути безпечно працювати добре!
    На моєму велосипеді я не можу відключити маяк положення, вмикається автоматично, і, щоб прочитати ECU чи повинен я повернути ключ!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    обговорення перенесено в розділ підходить, будьте уважні наступного разу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Леандро прошу вибачення, якщо я помилився розділом, але я відправив навмисно в розділі для новачків, думаючи, що питання напруга може бути в різних послідовних інтерфейсів.

Вибачте ще раз, far? pi? увага!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ключ потрібно повернути практично завжди, коли читання і запис в послідовний, це не ? проблема. Проблема виникає, коли у вас є батарея, можливо, трохи втомився, і, переконавшись, починаючи з записи за раз, автоматично вентилятори двигуна відходить на максимум, в результаті чого на мить падіння напруги і, ризикуючи заблокувати запис.
    Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    назва обговорення, що ви відкрито говоріть чітко mpps

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Mpps тому що не в змозі прочитати marelli 6f3 (нова 500 ...відмінний момент...і в цьому випадку, як я можу виправити

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •