-
відображення інформації
привіт всім... я до сих пір я розглядав тільки автомобілі disel x відображення, і я хотів би знати, якщо є поліпшення, схожі ache x бензиновим або різниця мінімальна? заздалегідь дякую
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
якщо ваш автомобіль ? оснащений турбо можна вивести кілька коней,але будьте обережні, що ви змінюєте, чому? ризик великих збитків.
Якщо авто не турбо все можна змінити, але збільшення ? мінімум
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я атмосферний бензиновий двигун, на якому я навчався pi? ? 1.4 fiat.
Чесно кажучи, я був задоволений результатами, двигун змінили шум...
І все ? звичайно-й? просто, що якщо не працювати на старих електронних, в яких ви змінюватися прямо час вприскування: l? або ви центрування паливної самостійно, чи не йде! Пробував на Clio 1.8 16v
-
ми хотіли б його стехиометрической для управління в реальному часі навуглерожування і емулятор eprom...
на бензин і набагато більш складним, щоб поставити точку...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
і його емулятор, досить швидко, щоб змусити вас побачити, що насправді відбувається...........
-
Я б сказав, що на бензин всмоктується, іноді коні тягнути незалежно від двигуна
Те, що значно краще і надання
Тобто пилососом каструвати тип mito 1.4 16V 78cv або mini one, який при відповідних змін в програмне забезпечення ne витягне навіть двадцять коней
-
По-вашому, можна змінити мапу бензиновий атмосферний двигун x зробити турбо? Очевидно, що x турбонагнітач заздалегідь дякую
-
Отже, що ви можете? зробити... я Думав, мало, і нічого-x це я ніколи не був зацікавлений x бензинових двигунів пилососом.....
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
В цей момент не варто міняти електроніку?
-
В якому сенсі міняти електроніку?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму