Результати 1-8 з 8

Обговорення: Початок

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    14

Початок

Я заявляю, що я повністю нуб, я хотів би почати в кінці матеріалу, спочатку для діагностики, а потім в спокої, якби можна було спробувати перепризначити, тільки в якості хобі, на мій автомобіль Audi A4 Avant 2005 року без FAP що я повинен забезпечити, щоб почати?

Ах, я забув, A4 2000 TDI 140 л. с.
    Востаннє редагувалось leandro89; 13-03-2014 до 17:22

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав tittaz Visualizza Messaggio
    Ах, я забув, A4 2000 TDI 140 л. с.
    привіт tittaz ласкаво просимо, якщо ви хочете витратити мало, я б порекомендував вам, як діагностики autocom і зіставити mpps або коня, і я думаю, що обидві ви можете знайти їх тут, на форумі, я думаю, що вам слід попросити модераторів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    14
    Вибачте моє невігластво, в autocom ? програми або кабелю? І для моєї машини йдуть так само добре, як mpps півник?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    я підтверджую, добре сказав, hgt.....у autocom-це не програма, а обладнання, яке дозволяє проводити діагностику (dtc-кодування-check тощо) з приводу програмування, я б сказав, більш " півник v2, що mpps, навіть якщо для вашої машини гарні обидва....остання порада, який я хочу вам дати, і думаю, що це-найважливіший, будьте обережні, де ви купуєте, навколо є все, і ще.....підручники msport (модератор) і' перейти тихо й безпечно....повірте

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    14
    Бачив, що моя дружина opel zafiraB 1.9 CDTI 100 л. с. 2006 року в mpps також добре видно, що коштує менше, ніж півник або я повинен йти на пір'ї?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    33
    Citazione Спочатку Написав tittaz Visualizza Messaggio
    Бачив, що моя дружина opel zafiraB 1.9 CDTI 100 л. с. 2006 року в mpps також добре видно, що коштує менше, ніж півник або я повинен йти на пір'ї?
    tittaz якщо ви хочете перестрахуватися півень v2, але їх прави і два ? краще раз mpps на recovery працює краще від того, що я особисто бачив....півень v2 тому багато автомобілі в більш...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    14
    Добре, тоді я повідомляю вам, і я вирішив, можливо, пологів з 1, а потім, якщо мені брістоль намагаюся espandermi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    залежить від того, скільки ви хочете витратити.....сьогодні kess v2 працює досить добре....отримати інформацію з msport знати, вам, безумовно, набагато краще за мене...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •