Результати 1-7 з 7
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    6

прощати кілометрів оригінальні на opel astra H 1.7

привіт, як у моєму уявленні ripresento ось моє запитання, яке стосується різниці між км оригінали справжніх автомобілів і кілометрів, забитих спідометра

час назад від одного нарізно вагонів взяв спідометр від astra замінивши мій, що було, не працює центральний дисплей

все ок, тепер? я вважаю, що пробіг на спідометрі близько 40 тис. км менше (перевіряв з opcom клон я читаю роз'єм obd кілометрів реальних ебу)..що програма програмне забезпечення я можу використовувати для оновлення спідометр(а не кілометрів на блок управління двигуна)

у вас досвідчених слово..спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Ви opcom ви можете написати нові км, але вам потрібно pincode, але побачив, що ви замінили рамки, потрібно мати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    6
    З opcom прибуття в пункт odometer змушує мене писати км, але коли я натискаю enter нічого не відбувається і, тим більше, не запитує pin-код..альтернативи?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав speedo Visualizza Messaggio
    З opcom прибуття в пункт odometer змушує мене писати км, але коли я натискаю enter нічого не відбувається і, тим більше, не запитує pin-код..альтернативи?
    потрібно збільшувати або зменшувати в іншому випадку, вам залишається тільки купити новий 2p і змінити файл, починаючи від вашого читання,очі, і ніжний У відкритті

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    6
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    потрібно збільшувати або зменшувати в іншому випадку, вам залишається тільки купити новий 2p і змінити файл, починаючи від вашого читання,очі, і ніжний У відкритті
    якщо для збільшення ви маєте на увазі, що я повинен покласти миль точні (і, отже, пі? порівняно з тим, що говорить тахометр) я вже? зробив, і коли я натискаю enter нічого не відбувається, tant'? що спідометр показує кілометрів (неправильно), і я пробував кілька разів,

cos'? ця 2p..може бути більше? ясно? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    якщо для збільшення ви маєте на увазі, що я повинен покласти миль точні (і, отже, пі? порівняно з тим, що говорить тахометр) я вже? зробив, і коли я натискаю enter нічого не відбувається, tant'? що спідометр показує кілометрів (неправильно), і я пробував кілька разів,

cos'? ця 2p..може бути більше? ясно? дякую
    2p б EEprom, який містить "чутливі", віднесених до kilometraggio.
    Зробіть резервну копію вашого EEprom (звичайно dissaldandola), з допомогою кард-спогади про школу і після цього ви змінюєте КМ безпосередньо від адреси EEprom.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Да..вибачте, але програм, які дозволяють нам дати? без отпаять не ce n? ?
    Якщо ні, то і не будучи експертом в читанні eeprom c'? або у вас є покрокове керівництво?
    немає покрокове керівництво, немає, але я знаю, що пам'яті немає ?навіть не програмований і повинна бути замінена новою, єдине рішення, яке я знаю ? відкрийте картину і отпаять пам'ять, якщо який-небудь користувач знає, ще alra я не знаю, ось чому ви повинні звернутися до profssionista, що дає вам впевненість в тому, роботи, зроблено, як треба, якщо у вас мало досвіду, не рекомендую вам заглиблюватися в цю perazione, до речі, повторюю, що картина ? важко відкриття та ризики зламати телевізор з плоским екраном.
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •