Привіт всім ..!
я бачив у мережі додаткові модулі adblue для iveco
хто-небудь знає, чи працюють вони?![]()
Привіт всім ..!
я бачив у мережі додаткові модулі adblue для iveco
хто-небудь знає, чи працюють вони?![]()
Я спробував один, автобусом setra, який має завод mercedes bosch, але не це було добре, мені, що' вантажівка і не автобус, але я намагався те ж саме... Як і те, programabille aspeto перший вантажівка, щоб повторити спробу...
але дивіться, я чув дещо, що робить гірський ...практично c' ? хто каже, що встановлювати його біля глушника , хто говорить, що встановлювати його поблизу, позаду, біля насоса, але не кожен його.
проблема, що я хочу цифри....
є багато способів, щоб видалити adiblue : або додатковий модуль на лінії, яка може спотворювати сигнал лінії can або набагато більш ручної elenare деяких датчиків і зондів на глушник, якщо ви помітили на рот глушник після obbolizione у src рот глушника ви відразу назад після поїздок чорний
Вибачте, але що модулі? Як вони називаються? Якщо адмін дають дозволу! Просто, щоб capirecome фірмами
Привіт chiptuning.cro, подивитися, що, якщо гори всі форми потрібно перепрограмувати, інакше не працює, то ви можете відкрити його і поміняти тільки насос, які є bosch, все одно, на самому справі, якщо ви встановите манометр на трубах тиск має бути 5 atm
Ви повинні вказати, краще, якщо вони додаткові модулі для збільшення потужності або модулі, щоб заблокувати ебу ввести adblue.-
з особистого досвіду, у мене завжди було добре з моїми модулів щодо scania