Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118

проблема BDM або просто наврочити ?

привіт, хлопці, сталося з речей, сюрреалістичні ...

ecu marelli класичної 1.3 mjet ...... один з багатьох, зроблених в bdm , завжди, як правило, bdm , з усіма ласками випадку, ...... і т. д. читати, змінювати, напис , ок, протягом 2 днів, а потім на автомобіль не вистачає. Ecu туди, ні зв'язку, я ricollego з BDM .... не визнання мікропроцесора. Померла.

такі речі трапляються, я кажу , хоча і нез'ясовне.... невезіння? або, може бути, випадково. Vab? ми не думаємо забагато, візьмемо інший ecu, всередині повної резервної копії, і далі .

через кілька місяців .......

ecu edc16c34 ....... читати, змінювати, написано ........... ок протягом 2 днів ..... і в машині не вистачає!!!!! Крім того, тут немає зв'язку і т. д. і т. п. ...........

Зараз ....... бачили, що я не вірю більше тем у форумі ........... ви що думаєте ???

Це абсурдно , незрозуміло ... визнав, що є проблеми з BDM, чому? ви ? даремно розтратити (тому його шановні роботи з 2007 року без втрати ходу!!!!) або в його alimentatorino...... або проблема з паяльником..... або з пк........ я не можу пояснити, як це робить мікро пошкоджуються ПІСЛЯ певного часу і не ВІДРАЗУ..................

ідеї????

дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    ви закриті, щоб добре ecu після ? була відкрита?

коли-небудь сталося, подібний випадок міг дати пояснення, якщо не помилка, відкриття і закриття ecu,
    та/або втручання інших людей на ці ecu після вашого втручання...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Також я вважаю проблему при відкритті ecu і ущільнення, раз написано, що машини шість ок, якщо після unq тиждень не йде або хтось зламав або пхд зруйнований, які з поштовхів дороги, він закінчив ламатися....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    22
    звичайно, що ? що дивно, дивно ніколи не сталося мені????? Я по-іншому як bdm, що блок живлення ви ніколи не знаєте!!

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    привіт, альфа! виключаю проблеми в отвір в marelli, але і особливо в bosch ...... після стількох отвори, я став експертом в точку, що не залишаю навіть ознаки викрутки (я побудував якийсь клин, розташований навпроти) , чітко scaldo як просто (не надто багато, тримаю голими руками, а потім далеко від критичних температур для внутрішніх швів)

обидві ecu були запечатані.

sno74: я прийшов, думаючи, металевої стружки, які залишалися всередині, і вони пішли, щоб зробити кілька коротких рух macchina........... але я відчуваю також виключити цього, чому? останній раз я навіть, продувається стисненим повітрям, сухий, cos? для ніжності, і для безпеки. у будь-якому випадку diveramente, як я бачив на інших ecu , відкритих мною, не мають стружки.

c'? необхідно враховувати, що між однією й іншою BDM ? був використаний для інших ecu навіть одного типу....... і ? завжди все йшло добре.

? ситуація дійсно негарна, так як я НЕ РОЗУМІЮ, що відбувається.............і там? я не люблю взагалі !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    ви впевнені, що не грійте занадто, може бути що-то...
    мені не'не успіх, але я senttito від колег, що і як можна...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    якщо у вас нагрівається занадто багато або неправильно, та/або на якийсь компонент gi? несправний може бути один dissaldamento-то компонент, який тепер зачіпає і не стосується....

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    як я писав вище, тримаю її голими руками...... як ? можна отпаять компонент з температурою cos? низькі? не думаю, що можна...

тоді я відкриті сотні , я впевнений, що проблема не ? довелося, наприклад, відкриття або інше............ я думав, що деякі проблеми в BDM або блок живлення питав у вас, якщо у вас ніколи не чув нічого подібного.... ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    і трапилося з блоків живлення китайських, які давали менше напруга, але не підключався навіть не ебу, якщо замість того, давав ще вольт я знаю, що в неї одразу ж, я схильний думати, проблеми, відкриття того, що не в перший раз, що люди не у відкритих десятків трапиться-небудь, що є проблеми.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я колись я випадково на харчування 17 вольт, але ecu досі працює....

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •