привіт, хлопці, сталося з речей, сюрреалістичні ...
ecu marelli класичної 1.3 mjet ...... один з багатьох, зроблених в bdm , завжди, як правило, bdm , з усіма ласками випадку, ...... і т. д. читати, змінювати, напис , ок, протягом 2 днів, а потім на автомобіль не вистачає. Ecu туди, ні зв'язку, я ricollego з BDM .... не визнання мікропроцесора. Померла.
такі речі трапляються, я кажу , хоча і нез'ясовне.... невезіння? або, може бути, випадково. Vab? ми не думаємо забагато, візьмемо інший ecu, всередині повної резервної копії, і далі .
через кілька місяців .......
ecu edc16c34 ....... читати, змінювати, написано ........... ок протягом 2 днів ..... і в машині не вистачає!!!!! Крім того, тут немає зв'язку і т. д. і т. п. ...........
Зараз ....... бачили, що я не вірю більше тем у форумі ........... ви що думаєте ???
Це абсурдно , незрозуміло ... визнав, що є проблеми з BDM, чому? ви ? даремно розтратити (тому його шановні роботи з 2007 року без втрати ходу!!!!) або в його alimentatorino...... або проблема з паяльником..... або з пк........ я не можу пояснити, як це робить мікро пошкоджуються ПІСЛЯ певного часу і не ВІДРАЗУ..................
ідеї????
дякую![]()