Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 109

Обговорення: Думку карта C2 VTS

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266

Думку карта C2 VTS

Привіт всім, я хотів думку від кого більше? експерт, якщо я роблю добре, або-дороги з допомогою цього відображення.

Спасибі тим, хто мене дар? поради і критику.

Файл орі: http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post84714

Mod файли: Citroen C2 1.6 16v 125 Л. с. Bosch ME 7.4.5 HW 0261208907 SW 1037379167 MOD.zip
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    ін'єкції ви smagrito, тому що, як сказав в іншій-обговорення значення вище smagriscono менше насичують дійсно на високих, якщо відкрити machcina у 3d, ви розумієте, що значення decrescono значно..., отже, зменшує кількість valiori якщо ви хочете змастити...

вартість бензину в обмежувач ? занадто високий, симптом того, що ти худий максимум обертів... відомі оригінальні машини це що?

так само для вприскування при повному навантаженні

идему для збагачення при прискоренні, я думаю, що так smagrisci, а також на 3 карти

метелик електронна, я не знаю, copsa ви rifersicono значення. якщо ? швидкість? відкриття і закриття, або ще щось... я не у виробництво, збитки і просто.

витратомір повітря, занадто багато солі repentivamente як значення... може бути ? картку і швидкість? метелики... не виробництво, збитки, навіть

аванси.-.. be значення піднімаються, отже, змушують мене думати, що на низьких оборотах тягнуть, щоб мати machcina-й? готовий і до високих розслаблені, тому вам необхідно vedertela ти... я повинна була amcchina тільки натиснувши цю карту і дає значення менше якийсь момент... якщо автомобіль ? pi? готовий це означає, що ви поклали авансів-й? витяг заднім числом нічого... спробуйте змінити, може бути, тільки ті, близько 4000 оборотів, щоб спробувати машину і eventualmnete зверніть увагу на зміни в

так само заздалегідь виправлення, які повинні бути ті ж, що в теорії

обмежувач крутного моменту збільшує значення змінної p? все для того, щоб не мати машину ущемленою, але ? завжди потрібно спробувати, я спробував би я з 10% (у відсотках).

ін'єкції брак, а також у відсотках, в той час як заздалегідь фіксованих значень

обмежувач оборотів залиш його, а також оригінал бачив ? 7000

однак на бензин у нас повинні бути обережні, щоб я прямо зараз мене limiterei змінити тільки заздалегідь, до 4000 5000 оборотів, щоб побачити, як іде... і потім для ін'єкцій той не працює інтернет, просто перевірка лямбда таким чином, щоб перевірити карбонізації.

якщо оборотів худий ? одна справа, якщо про з авансів дуже виховані ? інший... якщо аванси занадто товстий, тому... не передбачати ніколи багато. повернути передоплату ? гірше, перетворити худі.

якщо scoppietta після карта ? симптом паливної худий, і/або занадто раннє, так що не бути щасливим... :-)

дайте мені знати, як вона закінчиться.

я хотів би зробити так.

? спробуйте без синів. я помітив, що обмежувач доходить до 7300 в одну з цих карт, можливо, змінюється залежно від температури. привіт і дайте мені знати, як вона йде ;-)Додаток 7268modCITROEN C2 1.6 16V 125 Л. С. BOSCH ME 7.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    коментар зіставлення поданих у першому вісь,
    коментарі в тому порядку, в якому вони виникають, наприклад, адреси
    аванси живлення: ви змінили зустрів? навантаження на. у entit? ? прийнятно, але ви б, пі? ефективність також підвищує pi? низьких навантаженнях.
    зміна стосується 2 карти однакові, ніякої корекції заздалегідь змінено.
    відображення датчик витрати повітря: марно змінити
    відображення педалі: не розумію, чому? були зменшені
    відображення крутного моменту: трохи збільшена, як просто, мабуть, єдина зміна, яка змушує вас відчувати, що-то.
    відображення паливної: ви smagrito злегка, не боляче, але вважає, що паливні оригінал ? gi? добре. а в цій карті немає точки повинен бути менше 80h.
    відображення витрат повітря, дросельної заслінки : не потрібно чіпати
    ????відображення паливної?????: не чіпати
    я не бачу штрихи на обмежувач оборотів (може бути, я ? біг)
    крім того, мені здається, що деякі перетворення, які написані у 8-бітне ви зміните 16bit
    ви щось виправити.
    шкоди не зробити, але трохи порядку там далеко? добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    аванси живлення: ви змінили зустрів? навантаження на. у entit? ? прийнятно, але ви б, пі? ефективність також підвищує pi? низьких навантаженнях.
    відображення крутного моменту: трохи збільшена, як просто, мабуть, єдина зміна, яка змушує вас відчувати, що-то.
    відображення паливної: ви smagrito злегка, не боляче, але вважає, що паливні оригінал ? gi? добре. а в цій карті немає точки повинен бути менше 80h.
    крім того, мені здається, що деякі перетворення, які написані у 8-бітне ви зміните 16bit
    ви щось виправити.
    Привіт Sergio, ви згодні зі мною розмову, що збільшення значення упорскування на цій карті ви відгодовує і не smagrisce, як переконані деякі, і збільшення значення заздалегідь, ви почнете?

Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    я зробив ви говорите мені, я дав очки на"+", щоб передбачати і % менше, відгодувати, скажіть мені, якщо у вас логіка ? як вам здається,C2VTS-OBD modificata.zip
    Якщо збільшити навантаження значення уприскування палива, що заздалегідь піднімаються, не буде думати, що aumetare навантаження і обертів двигуна, хочу повернути-й? жиру і менше витягнув досягнень?

Тому, якщо збільшення значення уприскування ingrassi, якщо ви підвищите ті, що раніше затримки.

Як ти, принаймні, від того, як ви написали, ви зробили навпаки, тепер я повинен відкрити карту з комп'ютера, щоб побачити,
    Востаннє редагувалось leandro89; до 01-03-2014 22:43

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    Якщо збільшити навантаження значення уприскування палива, що заздалегідь піднімаються, не буде думати, що aumetare навантаження і обертів двигуна, хочу повернути-й? жиру і менше витягнув досягнень?
    спокійно, ви робите приймати від "безумство modificandi" погані хвороба, яка змушує вносити зміни навіть там, де не потрібно.

увагу, що я не відповідаю, з використанням ваших інструментів (я думаю, ecm), що я не я.
    коли я даю імена відображень та функцій, описую те, що є насправді, не використовувати ці химерні назви, які використовують ecm ( але не менше 20% праві) і я не знаю, яким осі ve представляє їх

і крім того, завжди пам'ятайте, що блоки управління і перетворення потрібні, щоб добре працювати двигуни, і не так, як здається " двигуни потрібні, щоб виправдати те, що ? написав у відображенні"

я в моїй відомо, що в паливній точки, наприклад, залізти обертів зменшують то ж для l заздалегідь
    у цьому випадку c2, про який ми говоримо
    досягнення: збільшення точок збільшує заздалегідь
    сумішоутворення: " карти, які ви можете редагувати", щоб відгодувати, вони зменшують бали.
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 12:53

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    спокійно, ви робите приймати від "безумство modificandi" погані хвороба, яка змушує вносити зміни навіть там, де не потрібно.

увагу, що я не відповідаю, з використанням ваших інструментів (я думаю, ecm), що я не я.
    коли я даю імена відображень та функцій, описую те, що є насправді, не використовувати ці химерні назви, які використовують ecm ( але не менше 20% праві) і я не знаю, яким осі ve представляє їх

і крім того, завжди пам'ятайте, що блоки управління і перетворення потрібні, щоб добре працювати двигуни, і не так, як здається " двигуни потрібні, щоб виправдати те, що ? написав у відображенні"

у цьому випадку c2, про який ми говоримо
    досягнення: збільшення точок збільшує заздалегідь
    сумішоутворення: " карти, які ви можете редагувати", щоб відгодувати, вони зменшують бали.
    Заздалегідь паливної? Не ? кут випередження запалювання свічки, що і таблиці?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    ви щось виправити.
    Дякую за поради, sergiot, завтра корекція карти не так, і я відправлю нові. Я зробив трохи confuzione з карти!!!
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я зробив ви говорите мені, я дав очки на"+", щоб передбачати і % менше, відгодувати, скажіть мені, якщо у вас логіка ? як вам здається,C2VTS-OBD modificata.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    зміни правильні, але:
    кут випередження запалювання ти переїхав трохи, і було б краще змінити навіть при низьких навантаженнях
    карбюризация ви занадто розмиті, до того, що ви втратите потужність її мало, йде вже? добре
    2? карта паливної не йде дістанеться
    ну обмежувач, про нас думаєш ти, для мене надто багато.
    карти педаль йдуть не поменшало, крім того, змінити ? у entit? непомітно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    привіт машиніст у нас же автомобілі ? а я намагаюся навчитися зіставляти л бензин автомобіль гріх .. ке я не можу побачити свій файл...

я хотів зрозуміти все значення в теорії дають і негативної, так і заздалегідь, що ін'єкції вірно?
    Востаннє редагувалось leandro89; до 01-03-2014 22:42

Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •