Результати 1-7 з 7
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423

bdm немає,послідовний....

Привіт, хлопці

можливо, ви думаєте, що ви записали порт bdm в edc16c39, але не мікро -, а потім до ecuid зможе навіть прочитати і записати її в послідовний??
    і якщо ? gi? траплялося, що хто-то,як ви думаєте чи є можливість? який функціонує під автомобіль?
    друг-механік, практично намагався читати цю ecu перш ніж покласти його schedino ліворуч, а праворуч на платі,то навіть ви ? поставив гру з допомогою різних протоколів....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    помилитися у розмістити schedino на bosch і небезпечно, враховуючи, що надходять саме від них, різні протоколи, якщо самі по собі не несуть шкоди, тільки манери, щоб відповісти на ваші питання і покласти його в машину і спочатку спробуйте ввімкнути (я бачу, дура) і потім, коли, що і " туди-спробуйте прочитати її в послідовний.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Я забув сказати, що моє питання виходить з того, що я намагався прочитати її в послідовний і прочитала його спокійно, школі?. ..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Ви ? трапилося зі мною на електричному стільці порт bdm, щоб неправильне підключення, коли люди, як ви завжди повинні зламати коробки, встановленої на автомобіль заводився відмінно, тоді я написав mod послідовний, машина йде як і раніше, звертаючись

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    heeheh
    як правило, ви спалюєте їх, навпаки,неправильно пін-а не горить тільки порт bdm, як я розумію

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    heeheh
    як правило, ви спалюєте їх, навпаки,неправильно пін-а не горить тільки порт bdm, як я розумію
    зробіть два тесту для безпеки, і ми, ви знаєте, що

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Вибачте, можливо, я помиляюся, але те, що ви називаєте порт bdm я знав, що вони були, автобус в eprom

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •