Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    4

проблема в іммо golf 4 1.6 sr

привіт всім, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти sprogammare в іммо мого golf 4 1.6 sr з блоком управління Siemens 5wp4371 03,я хотів би знати, якщо, як програміст пу? поміститися ezp2010 або gq-4x, чи можу я використовувати test спк clip або я повинен отпаять і замінити eprom?
    програмне забезпечення використання, щоб перепрограмувати і де я можу знайти файл sprogrammato вставити в eprom? я дякую всіх, хто має терпіння пояснити і допомогти мені.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Румунія
    Повідомлення
    8
    Червоний ? pi? легко знайти свій PIN-код і натисніть іншу клавішу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    84
    у eepron для мене ? завжди краще dissaldarla ризики, не робити шкоди , ваші програмісти їх не знаю, особисто я використовую elnec .
    у нпг не потрібно його змінювати, і p, щоб зробити immo off, має бути програмне забезпечення, або ви повинні знати людину, яка має, що я знаю, не існує вже? готові.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    4
    Велике вам спасибі, що відповіли мені і що є вже вам цікаво, якщо ви можете мені порадити хорошу програму, типу meucci або подібні речі для програміста.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    84
    я віддаю перевагу l 'elnec, на мій погляд ? pi? повний , навіть китай це добре, але візьми beeg пруг+ досить за те, що ви повинні зробити, beegproog нормально ? за межами виробництва, а потім, якщо ви хочете завершити всі купити програматор upa і за все інше.
    факти, красиві переміщатися на ****** і подивитися специфікації.
    здрастуйте, у вашому розпорядженні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    у willem cq-x4 йде дуже добре, я то я вже давно і йде по-крупному, abbinalo до упа і до xprog та чохол на більшість робіт,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    в gq-4x йде по-крупному. знаю ( якщо не вже zoccolata) читайте і пишіть . і ви страх проходить

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •