Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98

Info на карті, час вприскування JTD

Посилання на файл: http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1339773582

В карти уприскування, ви помітили, що 65 / 70 мм для значень тиску в рампі 1350 близько 1400 час ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ на відміну від? зменшити, що логічно не має сенсу.

Єдині пояснення:
    - Інжектор у тих певних умовах дійсно потрібно більше? часу, щоб надати ж qta дизельного палива 1400 бар, ніж 1350.
    - З якоїсь неясної причини картку або отримати певний відповідь ? вирішив ввести значення, що не має сенсу.

Ви думаєте, com'? ситуації?
    Чому? зараз я приніс rail 1400 і я не хотів би, що б це контрпродуктивно!

Прошу вибачення заздалегідь, якщо я помилився розділом!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    33
    привіт, я ще не можу побачити файли, тому я можу сказати вам тільки одну річ 65мм^3 або 70мм^3, що ви знаменує breakpoint не вважають, так чому? не ? фактична....є ще IQ limiters і карта, ніж ваша, будучи 70 повинно бути або edc15c і edc16c8 я думаю, я не знаю...тому не думаю, що є надходження, то, щоб розглянути, якщо що ? контрпродуктивно, що ви повинні побачити, навіть якщо у вас розблокований i rail limiters, чому? в іншому випадку ви зупинитеся в 1350 безпечно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Я не можу знайти сенс... в розмірі справа? введений таргетинг, підвищуючи тиск в магістралі rail хід повинен бути, щоб змусити монотонно спадною. Наскільки збільшується?
    Привіт
    Франческо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    ? правда, asdone бачив правильно.
    sar? помилка запису даних на карту, а насправді ? зазначена різниця 2% в сенсі не одноманітно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    збільшується потроху, і 60 us або трохи більше?. ? також вірно, що потім області карту від оригіналу не читається, для? я не можу зрозуміти, якщо відповідає істині? або ? їх помилково (але карту ? ori)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Що дивно, 60 us на ті тиску, не ? так само мало...
    Я б не хотів, не будучи використані в цих районах, карти не були добре відкалібровані...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    У euro3 140 л. с. ви помітили, карту часів тлярата до 1600 бар, але мапу тиску не перевищує 1400,
    Bp тиску після 1400: 1500, 1594, 1595,1596,1597,1598,1599,1600
    звичайно, часу на це тиск все-таки, але не використовуються

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав checchitotiralaleva Visualizza Messaggio
    Що дивно, 60 us на ті тиску, не ? так само мало...
    Я б не хотів, не будучи використані в цих районах, карти не були добре відкалібровані...
    пу? бути, коли ці точки знаходяться поза використання для цієї моделі навряд чи є предметом перевірки і пу? уникнути.
    досвід калібратор

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    так, я знаю, що ? єдине пояснення... ми навіть в районах, не стьоб, іноді залишаємо деякі лайно...? карту форсунки, хоча і не вимірюється, крім тиску використання повинні бути добре зібрав до кінця.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Потім корекція, слідуючи тенденції зміни значення "сусідів"? карту ? одно й на інших 147 jtd 115 HW/SW по-різному..? я з задоволенням побудувати карту з фактичними значеннями і з ecu усвідомлює кількість

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •