Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83

Здравствуйте, я уявляю

Привіт, мене звуть альфонс, я дзвоню з брешії, я займаюся гаражів в якості механіка і електрика, і спеціалізується на встановлення спг та снг протягом 10 років, допомагаючи батькові, що працює в галузі понад 40 в галузі установок скрапленого газу та спг, я зареєструвався, щоб поділитися інформацією і досвідом експлуатації? щоб дізнатися, як фонд управління двигуном в електроніці автомобілів, особливо в останніх технологій, я хочу accquistare новий матеріал, щоб програмувати блоки управління бензин і дизель, і мені потрібні поради та досвід.
    Я допомагав у розробці деяких програм scodifica і тюнінг, bench? не знав добре основи, я був в оточенні гарних експертів, з плином часу я втратив контакти і я шукаю нових друзів для обміну інформацією та програмного забезпечення.
    мені цікаво відвідувати ваші курси, perlopi? цікавить курси з програмування на з прямим уприскуванням бензиновий і дизельний непрямого, з часом навіть дизель.
    Я добре підготовлений і у мене є все програмне забезпечення для управління, програмування систем lpg і cng, а також? трюки і зміни.
    Я хотів би бути об'єднані, щоб зробити з вами курси, а також? зробити для вас на курси gpl і метан.
    Час назад я купив galletto 1260 і mpps v5 і upa-usb, я хотів би accquistare програмістів-й? серйозні....
    Ви мені порадите?
    я думав купити fgtech54 з ktag jtag і bdm, kess v2 master без лічильника ? хороший вибір? є щось краще?
    я хочу щось більше? професійний, що galletto і mpps, час, f? я кинув через iaw 59f і 5нф з galletto і mpps, блокуються на запис.
    я хотів би, щоб курси програмування на бензин, хто мені порадите?

спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Привіт, ласкаво просимо. ...я можу порадити покластися на сервіс, який пропонує форум....що стосується програмісти, kess + ktag ви на місці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    я чув, деякі kess2, що ви не блокують і ще так, у вас є хто-то вірний, що він продає хороший або дайте мені посилання хтось серйозно?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zullo
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    117
    ласкаво просимо альфонсо ..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт, ласкаво просимо на форум і хороше продовження
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    привіт, хлопці, спасибі, ви знаєте, якщо на сайті є магазин електронної комерції? до кого я можу звернутися, щоб купити kess + ktag хороші? сайт пропонує онлайн-курси?
    я бачив, що в римі робити, на курси, я брешії, трохи lontanuccio і я не можу дозволити собі зайти.
    там і розділ, за додаткову плату, щоб зробити відеокурси?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Повідомлення
    911
    привіт і ласкаво просимо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Citazione Спочатку Написав alfonsoh Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці, спасибі, ви знаєте, якщо на сайті є магазин електронної комерції? до кого я можу звернутися, щоб купити kess + ktag хороші? сайт пропонує онлайн-курси?
    я бачив, що в римі робити, на курси, я брешії, трохи lontanuccio і я не можу дозволити собі зайти.
    там і розділ, за додаткову плату, щоб зробити відеокурси?
    якщо можете допомогти (info*professionalchiptuning.net)--курси
    -допомога в
    -перепризначення автомобіля транспортних засобів бензин
    -перепризначення, автомобіль, автомобілі з дизельним двигуном
    -перепризначення руху транспортних засобів бензин
    -видалення fap (з офіційного програмного забезпечення і втручання у разі необхідності,переглянути деякі edc16c39,siemens ppd,1.3 mjet і т. д.)
    -видалення клапана egr на edc15,edc16,edc17,marelli,siemens ppd,siemens sid 803,siemens sid 803a,delphy, звичайно, на деяких не можна, але буде повідомлено, проаналізувавши файл для редагування.
    -рішення відновити гаряче групи vag edc15,edc16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    спасибі макс за пораду, контакт відразу ж, щоб обладнання і допомогу.

спасибі всім, що взяли мене

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Привіт і ласкаво просимо

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення