Спочатку Написав
alex.t
вибачте, але не прийняти.. за правилами я повинен мати 50 повідомлень для того, щоб скачати.. map3d я вже? тема.. не знаю, чому? але ? пішов скачати.. gi? що у мене могли б ви дати мені пароль, ні? ви, здається, так багато за один день?? вибачте, якщо я активний користувач, і я намагаюся відповісти відразу на декількох форумах, що вони складені у письмовій формі... я розумію, що ви хочете, "родина" тут, мені здається, красиво... pwer? якщо вас візьми cos? швидко, не з'? навіть не потрібно, що я banni. з відразу. я говорю тобі правду?, я прийшов на цей форум, намагаючись map3d..?, як я вже сказав, я є учасником кількох форумів, і я намагаюся тримати громадськість? ці кілька через мій досвід, порівнюючи їх з результатами інших...
останнє, що,
sar? навіть простий користувач, а ти адмін. я можу допомогти в цьому співтоваристві? поки я відчуваю себе, як у маленькій родині, як ви говорите..
? той факт, що ти адмін не дає тобі право робити те, що хуліган і забанити чому? ви, здається, багато за день..
ми люди, ми робимо помилки.. я вибачився, і я зробив все, як ви повинні протягом декількох хвилин..