Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: привіт

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6

привіт

Доброго дня, мене звуть Олексій, мені 22 років і Мілана.
    Я Pugeot 406 2003 року з двигуном DW10ATED 2.0 HDi 110cv
    якою я шляхом повторного зіставлення протягом кількох місяців
    я все ще вчуся, багато речей, про те, як добре перепризначити
    мої враження засновані тільки на дизельні двигуни, а потім дати? мій внесок на цих
    привіт.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 17-06-2012 16:23
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    зміг скачати map3d, але я не знаю пароль pdf з інструкціями..
    тоді я не можу скачати нічого.. каже мені, що не дозволили.. як ніколи?
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо твою постановою чи знаєте ви, що всі наші вкладення, не завантажуються, якщо не раніше, ви досягнете певного складати корисні повідомлення і корисні-значить не написати привіт або ласкаво просимо, коли він надійшов новий, але серйозно брати участь у форумі,це тільки, щоб уникнути людей, які, виходить, і ви це факти його, а потім йде,крім того, всі посилання були захищені від абонемента,,кожна річ у свій час, гарне продовження.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 17-06-2012 16:26
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    але потім пароль вкладень, як можна відновити?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 17-06-2012 16:27
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    але потім пароль вкладень, як можна відновити?[/QUOTE]

Читайте правила
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 17-06-2012 16:27
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    вибачте, але не прийняти.. за правилами я повинен мати 50 повідомлень для того, щоб скачати.. map3d я вже? тема.. не знаю, чому? але ? пішов скачати.. gi? що у мене могли б ви дати мені пароль, ні? ви, здається, так багато за один день?? вибачте, якщо я активний користувач, і я намагаюся відповісти відразу на декількох форумах, що вони складені у письмовій формі... я розумію, що ви хочете, "родина" тут, мені здається, красиво... pwer? якщо вас візьми cos? швидко, не з'? навіть не потрібно, що я banni. з відразу. я говорю тобі правду?, я прийшов на цей форум, намагаючись map3d..?, як я вже сказав, я є учасником кількох форумів, і я намагаюся тримати громадськість? ці кілька через мій досвід, порівнюючи їх з результатами інших...
    останнє, що,
    sar? навіть простий користувач, а ти адмін. я можу допомогти в цьому співтоваристві? поки я відчуваю себе, як у маленькій родині, як ви говорите..
    ? той факт, що ти адмін не дає тобі право робити те, що хуліган і забанити чому? ви, здається, багато за день..
    ми люди, ми робимо помилки.. я вибачився, і я зробив все, як ви повинні протягом декількох хвилин..
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав alex.t Visualizza Messaggio
    вибачте, але не прийняти.. за правилами я повинен мати 50 повідомлень для того, щоб скачати.. map3d я вже? тема.. не знаю, чому? але ? пішов скачати.. gi? що у мене могли б ви дати мені пароль, ні? ви, здається, так багато за один день?? вибачте, якщо я активний користувач, і я намагаюся відповісти відразу на декількох форумах, що вони складені у письмовій формі... я розумію, що ви хочете, "родина" тут, мені здається, красиво... pwer? якщо вас візьми cos? швидко, не з'? навіть не потрібно, що я banni. з відразу. я говорю тобі правду?, я прийшов на цей форум, намагаючись map3d..?, як я вже сказав, я є учасником кількох форумів, і я намагаюся тримати громадськість? ці кілька через мій досвід, порівнюючи їх з результатами інших...
    останнє, що,
    sar? навіть простий користувач, а ти адмін. я можу допомогти в цьому співтоваристві? поки я відчуваю себе, як у маленькій родині, як ви говорите..
    ? той факт, що ти адмін не дає тобі право робити те, що хуліган і забанити чому? ви, здається, багато за день..
    ми люди, ми робимо помилки.. я вибачився, і я зробив все, як ви повинні протягом декількох хвилин..
    не тебе я забанений у всякому разі, я повинен був зробити попередження, а зробити bann швидкоплинно, але я розумію, зробити ste речей, я повинен замість того, щоб порівнювати, а не з серйозних людей і не тільки цілі, скачати,ясно це, якщо хочете, я видалю ваш профіль, просто запитайте, і' ваше право,для абонемента, по-твоєму, має сенс покласти правил, а потім не дотримуються?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    31
    ласкаво просимо у світ з ecu
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr