Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262

Питання, який копіюється з зразка EDC7 Daf

Привіт Рага , я клоновано, блоком управління EDC7 на Daf cf , блок управління у вихідне половина має проблеми з одним рядом форсунок 4/5/6 , після читання оригінальним блоком управління з Galletto 2 в BDM я написав, блок управління, одно гніздо під знесення , після установки автомобіль піде в хід при першому запуску і працює відмінно , після декількох хвилин роботи вимикаю двигун , на наступний день перезавантаження автомобіль, але двигун не запускається , роблю діагноз, але блок керування EDC не спілкується , а потім від'єднайте блок управління , думаючи, що там була проблема в ****llo програмування, але, на мій подив, не більше спілкуєтеся? також в BDM.

У вас є ідея, може бути успішною ??

.
    Місті
    Мульти-цитата
    Повідомити про
    .

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ймовірно, у вас виникли проблеми з електричним, що ви будете спалювати блоки управління..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    56
    блок управління прийнято dem було саме проблеми? - тобто, як раз не є автомобіль?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Здрастуйте, ви можете підключити діагностику безпосередньо на pin out гребінь ecu, залишивши її підключеної до автомобіля передбачити, якщо спілкується, щоб побачити, якщо це була проблема, від гребеня до кабіни . Мені ? траплялося багато разів, що від роз'єму діагностики nn comunicasse один ecu, як двигун, підвіска або ABS, та багато годин, буває, що зупиняється якийсь кабель завод, де ви створюєте криву, яка розкручується, коли встаєш в кабіну . І навіть пу? йти в маси Я ? успіх на stralis. Що і прийшли в рух, я підняв каюти x перевірити, що і коли я riabbassato (приблизно 1 хвилину), не ? pi? зламався

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Думаю, що це проблема у мене на мій інтерфейс, а також відкривши ебу ? пошкоджений, то, у всякому разі, підключивши ебу новий і programmandola, як з будинку матері транспортний засіб не має pi? не мав жодних проблем.
    З повагою

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    Я ще не встиг прочитати ці ecu з bdm, я 3 Iveco, що в майстерні ми замінили, але або я помиляюся, до alimentarle до школи або c'? щось не так в моєму bdm....
    Чи Можете ви сказати мені, що пін-код ви використовували, щоб нагодувати вас і який порт bdm ви використовували? що далі з schedino marelli або щось з schedino bosch?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав jared_poe Visualizza Messaggio
    Я ще не встиг прочитати ці ecu з bdm, я 3 Iveco, що в майстерні ми замінили, але або я помиляюся, до alimentarle до школи або c'? щось не так в моєму bdm....
    Чи Можете ви сказати мені, що пін-код ви використовували, щоб нагодувати вас і який порт bdm ви використовували? що далі з schedino marelli або щось з schedino bosch?
    Я використовував BDM del Galletto 2 , з schedino Marelli блок керування питання має дві двері, BDM , я або використовується на стороні підключення ебу.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    Яка версія у тебе півник?мене це не працює, bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав jared_poe Visualizza Messaggio
    Яка версія у тебе півник?мене це не працює, bdm
    Версія 48

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    Але те, оригінал або клон? Я ті чорний, 3 світлодіоди, і коли я відкриваю програми мені каже, що прошивка ? 84

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •