Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    11

qashqai 1.5 дизель помилка P2263

Привіт, хлопці у мене є проблема в моїй nissan qashquai практично я ? горить контрольна лампа двигуна, червона і makkina втрачає потужність після 2200 оборотів ? як, якщо вона йде в recovery ебу, я зробив діагностику і мені ? вийшла помилка p2263 ( контур подачі повітря) я перевірив всі патрубки, клапан управління wastgate, датчик маси повітря ( купив новий), але nnt nn йде хтось пу? мені допомогти?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    можливо, клапан egr, який не працює добре, і залишається заблокованою.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    можливо, клапан egr, який не працює добре, і залишається заблокованою.
    я думаю, навіть я,спробуйте побачити в діагностиці при закритті.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    я згоден з колегами, демонтаж і приємний чистий.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    11
    Ок, тільки що я можу зробити? qst доказ будемо сподіватися, що в qst.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Якщо я правильно пам'ятаю, в цьому автомобілі в діагнозі повинні знайти скидання egr....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    27
    з діагнозом ви пробували на шлях контролю тиску турбо? c'? у discostamento тиску між справжнім і obbiettiva ? якщо ви ? позитивний чи негативний?? s? тиск вимірюється ? supperiore, то вам не потрібно контролювати ne муфти ne EGR... не втрачає тиск, але recovery ? ймовірно, з-за надлишкового тиску. перевірте привід змінної геометрії! палітра turbo заблоковані, соленоїд несправність трубки депресії та ін.. ригелів turbo, який управляє геометрією рухається..????

PS. ? 1.5 DCI або 2.0 ? ... проте, якщо останнім часом я, виявляється, гори із змінною геометрією турбіни, а не wastgate. є 2 види управління VGT... привід електричний або пневматичний... в чому??? добре, що часто зависає ;-) . дайте нам знати ..
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:25

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    10
    Привіт, хлопці, я теж така ж проблема : турбіна нова egr розібрані і чистити клапан управління турбіни новий, але машина не робить муфти і труби в порядку. Я знайшов, бруду, масла, поруч з вакуумний насос та шланг інтеркулера ви бачите покривало чисте масло. Я не знаю, що перевірити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    ви повинні відправити значень діагностики, однак, як правило, коли від цих помилок, і проблема, клапан egr,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    10
    Спасибі x швидкий відповідь. Клапан системи рециркуляції ог ? чиста, як ніколи aecondo вас може працювати погано ? Я можу виключити тільки через карту правильно ?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •