Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Обговорення: Привіт всім!!!!!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79

Привіт всім!!!!!

Привіт всім,

я Френсіс і я пишу від Іврея..
    Я набув професійний чіп-тюнінг, чому? я думаю, ресурс нескінченної інформації і даних, які є дуже цікаво дізнатися і поділитися.
    Я зробив Техніка, і я працював в галузі випробувань, туристичне сільськогосподарських двигунів common rail TIER4 і TIER4B.
    У клітці ми використовували матеріал КАМЕРИ ES-590 (інтерфейс) і програмне забезпечення, як ІНКІВ. Я тільки працював з блоками управління EDC17C49, працюючи на оптимізацію калібрування параметрів згоряння. В оптиці продуктивність, ніж обмеження викидів і зниження витрати палива.

В комірку, у великій фірмі кошти мають реальних можливостей і розширень? дуже високі, і умови дуже спрощені в порівнянні з тим, що знаходиться в реальне застосування транспортного засобу.
    Наприклад, ми часто працюємо з блоками управління відкритих додатковий модуль ETK (емулятор флеш-пам'яті) для того, щоб усі зміни параметрів в реальному часі, в двигуні.
    У нас є програмне забезпечення і набори даних повних.
    Проф і seedkey безпосередньо від BOSCH...

У мене альфа 147 mb 150cv EU4 без DPF, на яких я хотів би випробувати деякі з понять, які я дізнався в процесі роботи.
    Очевидно, що, на жаль, не можу і не хочу використовувати прилади та інструменти роботи, і тому я, повідомивши про те, як ви можете? зробити "калібрування в гараж". Програми, інтерфейси, режим?... мені цікаво дізнатися, і все!

Спасибі всім, хто дасть мені відповіді та інформацію!
    Привіт всім
    Франческо

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    привіт і ласкаво просимо,

якщо надходження від світу motorista, ви будете погано з програмами, які працюють...
    єдиний спосіб працювати майже паритет? ? використовувати winols і мати a2l вашої родини двигунів, що ? F36.
    Мета в комірці з різними тестами подальшого очищення вихлопних газів і т. д.. відходить дуже про те, що треба піти і зробити, ви на свій автомобіль...
    На додаток до ECU змінює SW, ніж те, що ви познайомилися...
    Не існує калібрування в реальному часі для вашого автомобіля... і вам доведеться показати деякі розрахунки, теорії, щоб потім надалі прошити ecu і перевірити на дорозі поведінку.
    Безумовно, ваші поняття не trovarai проблеми, щоб всі ми?... за умови, що ви не зробіть занадто багато пив розумових Ing... :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Інженери, як риби... все добре, крім голови!
    я скачав демо-версію winOLS саме, чому? мені здавалося, pi? схожий на той, до якого я звик... просто не можу його спробує?! До речі, я шукаю повна версія...

Логіка роботи інших програм, таких як ECM, якого я шукав інформацію в інтернеті, мені здається трохи дивним... ми звикли працювати з ім'ям BOSCH змінних/карти, тут, мені здається, що бажаючи уніфікувати ви так і зроблено трохи плутанина з іменами... а потім працювати, щоб абсолютні значення, а не кроком. (крок, як зміщення і відсотки ви можете зробити, але подивитися завжди, а тільки карту абсолютне значення після зміни)
    Сподіваюся, я помиляюся так як я ще ніколи не пробував ECM.

Деякі приклади імен, до яких я звик, я не думаю, що в ECM або winOLS ви могли знайти потрібне?

Введення обмеження (обмежувач крутного моменту) - EngPrt_qLim_CUR [mg/hub];
    Boost Target - PCR_pBPSpBas_GMAP [гпа];
    Rail - Rail_pSetPointBasEOM0_MAP [гпа];
    Заздалегідь main - InjCrv_phiMI1Bas1EOM0_MAP [град CrS]
    EGR - EGRRgl_datDesBasEOM0_MAP [mg/hub];
    Карту форсунок - InjVlv_tiET_MAP [us]

Привіт
    Франческо

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав checchitotiralaleva Visualizza Messaggio
    Інженери, як риби... все добре, крім голови!
    я скачав демо-версію winOLS саме, чому? мені здавалося, pi? схожий на той, до якого я звик... просто не можу його спробує?! До речі, я шукаю повна версія...
    я закликаю тебе, як регулювання та банери не запитати, піратське програмне забезпечення,якщо ви перебуваєте в пошуках sw full ви можете купити,на жаль, ми змушені вжити негайних заходів до тих, хто не слід це основне правило.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    з winols їх можна завантажити .HEX і .A2l ( якщо їх у вас )

з іншими-ні.... вони також мають імена фантазії не ch? осі завищені pi? з раз...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Якщо погано, мені подобається все більше і більше? це WinOLS...
    Для ECM було відчуття, що я зловив читаючи матеріал по всьому інтернету...

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    ECM ? також це відмінне програмне забезпечення... особливо, якщо ви не має можливості? мати a2l повні...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Не сумніваюся в цьому..
    Ви абсолютно праві, проблема ? де знайти a2l і hex мого дорогого Alfona... хто мене знає позначення?
    На жаль, я не можу sscaricare .rar банку даних файлів орі (я не права), але, думаю, їх не повинно бути a2l і hex окремих вірно?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Повідомлення
    911
    привіт і ласкаво просимо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013