Привіт всім,
я Френсіс і я пишу від Іврея..
Я набув професійний чіп-тюнінг, чому? я думаю, ресурс нескінченної інформації і даних, які є дуже цікаво дізнатися і поділитися.
Я зробив Техніка, і я працював в галузі випробувань, туристичне сільськогосподарських двигунів common rail TIER4 і TIER4B.
У клітці ми використовували матеріал КАМЕРИ ES-590 (інтерфейс) і програмне забезпечення, як ІНКІВ. Я тільки працював з блоками управління EDC17C49, працюючи на оптимізацію калібрування параметрів згоряння. В оптиці продуктивність, ніж обмеження викидів і зниження витрати палива.
В комірку, у великій фірмі кошти мають реальних можливостей і розширень? дуже високі, і умови дуже спрощені в порівнянні з тим, що знаходиться в реальне застосування транспортного засобу.
Наприклад, ми часто працюємо з блоками управління відкритих додатковий модуль ETK (емулятор флеш-пам'яті) для того, щоб усі зміни параметрів в реальному часі, в двигуні.
У нас є програмне забезпечення і набори даних повних.
Проф і seedkey безпосередньо від BOSCH...
У мене альфа 147 mb 150cv EU4 без DPF, на яких я хотів би випробувати деякі з понять, які я дізнався в процесі роботи.
Очевидно, що, на жаль, не можу і не хочу використовувати прилади та інструменти роботи, і тому я, повідомивши про те, як ви можете? зробити "калібрування в гараж". Програми, інтерфейси, режим?... мені цікаво дізнатися, і все!
Спасибі всім, хто дасть мені відповіді та інформацію!
Привіт всім
Франческо