Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    23

Читання Marelli в послідовний з Півень V2

Це, я думаю, місце, де розмістити, оскільки є "" новачок і це мої перші кроки.
    Я читав в послідовний (через OBD2) ECU мого Meriva 1.3 cdti.

Коди ебу, що я, розміщений на головному екрані півня:
    W0L0XCE7574052597
    55198927 BYMAG
    01246O203D
    3124M149
    M06005
    Z13DT
    06 09 0020
    ТРАВЕНЬ 01246O203D

Незважаючи на корпус ебу було зазначено MJD6O2.M1/HW03D/3124-M149, а потім 6J1, півень мене, і я прочитав тільки вибравши драйвер MJD+ 6F3 IAW. І ось перша дивина.

Потім я зробив всі свідчення можливі flash (єдина можливість? дозволена від півня, читання eeprom відключена...може бути, чому? у послідовний, і eprom ? читати bdm, я кажу, добре??).
    Мені були повернуті 2 файлу:
    - перший (читання таблиці) 2048 KB, ліжко в 12 хв, розпізнається і читав ECM titanium, яка забезпечує правильний драйвер для читання. Показує 4 карти ("уприскування parzializzato" і 3 "обмежувачі крутного моменту")
    - другий (читати повністю) від 2560 KB, ліжко в 77 хв., НЕ визнається і читав ECM titanium, який не може знайти драйвер, щоб прочитати його...
    2 files золотих, враховуючи, що цей ecu не ? ніколи не чіпала.

Джерела досвідчені форумі питали вже? очікується, що файли-й? великий, також включає в себе мікропроцесор.

Тепер, після відкриття, ECM, то читається, у мене проблема, що я не можу інтерпретувати його (хороший неофіт).
    У мене склалося враження, що в доповнення до 4 карти показали ECM і перегляду на 3D, файл може містити також інші дані, інші адреси, які ви бачите в 2d, перебираючи всі адреси ? правильно?
    Те, що я хотів би зробити ? зрозуміти сенс всіх цих адрес, і зрозуміти, як ці зв'язуються з карти.

якщо я сказав, раджу поправте мене, будь ласка, я намагаюся дізнатися...
    спасибі всім за припустили, що я, читаючи пости на цьому форумі!
    привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    здрастуйте, ви можете відредагувати файл з 2048 kb бачив, що визнається ecm..... потім для карти, крім тих, які показує вам, ecm, є й інші драйвер в 2d ...подивіться у форумі є багато обговорень цих ecu можуть допомогти вам зрозуміти,......привіт

від одного кругозір тут...http://www.professionalchiptuning.ne...hlight=marelli
    Востаннє редагувалось leandro89; до 08-02-2014 22:45

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я curiosit?! півень пише файл 2 мб в комплекті або як mpps тільки 1 мб?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    зазвичай півень в те, що читає, а потім пише, але чекає хтось ? найбільш поінформованими....я не впевнений в цьому

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    ви півень пише кілька розмірів файлів, також 2 Мб

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    якщо не мій, я помиляюся, mpps може писати файлу від 2 мб немає, щоб marelli їх треба tegliare..але я раджу використовувати його тільки для файлів від 1 мб і утримуйте напругу вище 13,5 вольт ...з галло v2 перейдіть тихий вже зроблені, без проблем.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    23
    Я можу прикріпити файли, які я читаю, хоча я менше 80 повідомлень?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав desmoric Visualizza Messaggio
    Я можу прикріпити файли, які я читаю, хоча я менше 80 повідомлень?
    оригінальні файли відправлення в банк даних, якщо gi? не є, і повинні бути введені в режим? правильно, навіть якщо у вас менше 80 повідомлень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    З півень написати спокійно, на другий день я читав 156 mjet 16v для видалення dell egr читати я теж 77minuti зроблено з раз і записаний всього за 2 хвилини.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    23
    я, слідуючи пораді max75, і я, читаючи пост, 38 сторінок. і я намагаюся слідувати обговорення з відкрила карту в пункті 1.3 mjt 70cv в ECM... я роблю зусилля ката...
    Питання... адреси (наприклад, 06479E) можна встановити тільки в режимі 2d? у 3D-карті і в табличній я не можу відстежити адреси...
    інше питання... в темі кажуть, що %педалі ? виправити з фактором 0.004, але я бачу її вже? від 0 до 100, не ? gi? правильно так?
    Я помиляюся, чи я розумію, що для перегляду і "зрозуміти" повну карту краще winols ecm??

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •