Це, я думаю, місце, де розмістити, оскільки є "" новачок і це мої перші кроки.
Я читав в послідовний (через OBD2) ECU мого Meriva 1.3 cdti.
Коди ебу, що я, розміщений на головному екрані півня:
W0L0XCE7574052597
55198927 BYMAG
01246O203D
3124M149
M06005
Z13DT
06 09 0020
ТРАВЕНЬ 01246O203D
Незважаючи на корпус ебу було зазначено MJD6O2.M1/HW03D/3124-M149, а потім 6J1, півень мене, і я прочитав тільки вибравши драйвер MJD+ 6F3 IAW. І ось перша дивина.
Потім я зробив всі свідчення можливі flash (єдина можливість? дозволена від півня, читання eeprom відключена...може бути, чому? у послідовний, і eprom ? читати bdm, я кажу, добре??).
Мені були повернуті 2 файлу:
- перший (читання таблиці) 2048 KB, ліжко в 12 хв, розпізнається і читав ECM titanium, яка забезпечує правильний драйвер для читання. Показує 4 карти ("уприскування parzializzato" і 3 "обмежувачі крутного моменту")
- другий (читати повністю) від 2560 KB, ліжко в 77 хв., НЕ визнається і читав ECM titanium, який не може знайти драйвер, щоб прочитати його...
2 files золотих, враховуючи, що цей ecu не ? ніколи не чіпала.
Джерела досвідчені форумі питали вже? очікується, що файли-й? великий, також включає в себе мікропроцесор.
Тепер, після відкриття, ECM, то читається, у мене проблема, що я не можу інтерпретувати його (хороший неофіт).
У мене склалося враження, що в доповнення до 4 карти показали ECM і перегляду на 3D, файл може містити також інші дані, інші адреси, які ви бачите в 2d, перебираючи всі адреси ? правильно?
Те, що я хотів би зробити ? зрозуміти сенс всіх цих адрес, і зрозуміти, як ці зв'язуються з карти.
якщо я сказав, раджу поправте мене, будь ласка, я намагаюся дізнатися...
спасибі всім за припустили, що я, читаючи пости на цьому форумі!
привіт