привіт,
я повинен знати, хто ? краще?
MPPS 12 пластик або метал
привіт,
я повинен знати, хто ? краще?
MPPS 12 пластик або метал
метал!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
дякую
яка різниця, c'? серед пластику та металу? крім того, звичайно, матеріалів.
Крім того, якщо в рекламі не з'? написав, якщо запитати?
Також quell8 в кабель c'? хто каже, що це добре. Я у ящик і йде сподобатися, але, враховуючи, що по-перше, завжди у вікно, я ? розпещений другому читанні.
Кажуть, що краще, ніж з тб прозорий .
І те, що на чорний кабель, так шкода...
Потім йдуть добре чи погано, чи все ви знаєте у використанні...
щоб подивитися сумісність? з різними блоками управління? де я можу знайти список?
Якщо почне sw натисніть на вікнах (марка і модель) ви можете подивитися на яких машинах працює.
я не знав би відмінності між прозорий з чорним або ящик з металу або пластмаси....те, з коробкою, метал ? хороший продукт?
я не знаю, якщо пу? служити комусь, може бути, хто, як мені було ці сумніви, я купив клон цих MPPS, чорний, заявив, версії 12..
Я повинен сказати, що програми дуже зрозумілий, установка драйверів, щоб нічого не важко (хто новачок)...
список автомобілів, на яких я читав/писав відображення:
-Fiat Stilo 1.9JTD 115cv, EDC15C7(2004 рік)
-Fiat Bravo 1.9Mjet 120Cv, EDC16C39(2008 рік)
-Renault Laguna 1.9dci 120cv (2003 рік) EDC15C2 (або 3, не пам'ятаю зараз)
-Fiat Punto 1.9 JTD 80cv 2 Серії (та, фари вузькі і довгі) повинні бути edc15, вона навіть зараз не пам'ятаю)
досі ніколи не робив пропуски запалювання, (тим часом, do na тертим xD), я повинен сказати, що " браво " знадобилося півгодини, щоб прочитати файл, в той час як інші 2 хвилин