Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206

peugeot 806 2.0 дизель іммо офф?

Всім привіт.Мій друг втратив єдиний ключ, що він.Зараз машина ? зупиняється. Я можливість відключення іммобілайзера, читання eeprom? Автомобіль знаходиться далеко, що б я не можу нічого зробити на місці.Що порадите мені робити? Ключ c ? щоб зробити велосипед, якщо я можу керувати іммобілайзер.
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Ви пу? зробити flash тільки і не з'? soft, що нас охоплює тільки вручну, що я знаю

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    вибачте, l невігластво, але якщо flash чи можу я використовувати півник або nn c?? я cos?. Я dissaldarla? Враховуючи, що ? є BOSCH, EDC15C2, ви можете? зробити scodifica з короткою, як ecu siemens Fenix5?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    вибачте, l невігластво, але якщо flash чи можу я використовувати півник або nn c?? я cos?. Я dissaldarla? Враховуючи, що ? є BOSCH, EDC15C2, ви можете? зробити scodifica з короткою, як ecu siemens Fenix5?
    ні, ще що-fenix, але з galletto ви можете досягти цього за допомогою читання obd, перш ніж отпаять спробуйте прочитати
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Спасибі. Чи можу я використовувати емулятор? Ви знаєте? якщо все коштує дуже емулятор, я вважаю, дуже добре, 1? світлі, в залежності від того, що st? читаючи, не горять індикатори помилки. 2? ви працюєте менше, і ви не ризикуєте + багато.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    якщо ви хочете перестрахуватися, не роблячи занадто багато випробувань, перейти з "емулятор"
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    читайте flash
    що ми даємо вам руку

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    *motorsport, а потім ви можете? покласти l емулятор? Я ще не бачив навколо x-це екю, це-те, чому? nn я знав, якби ви могли зробити.
    Бачу, як варто емулятор, якщо ? що "ок", в іншому випадку я повинен побачити, якщо я читаю. Факт ? що я не машина під рукою, щоб спробувати. Мені передається ебу, а потім я повинен combatterci з закритими очима. Але якщо хтось мені s? сказати, що ціна робить емулятор для цього ecu? Для fenix5 від 10/15€ я бачив. Ми бачимо, x цього. Потім я помітив, що сам ecu, існує 3 моделі, я кажу, добре? 2-ви повинні прочитати flash eeprom nn, я пам'ятаю, абревіатура. Але ви можете це підтвердити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    *motorsport, а потім ви можете? покласти l емулятор? Я ще не бачив навколо x-це екю, це-те, чому? nn я знав, якби ви могли зробити.
    Бачу, як варто емулятор, якщо ? що "ок", в іншому випадку я повинен побачити, якщо я читаю. Факт ? що я не машина під рукою, щоб спробувати. Мені передається ебу, а потім я повинен combatterci з закритими очима. Але якщо хтось мені s? сказати, що ціна робить емулятор для цього ecu? Для fenix5 від 10/15? я бачив. Ми бачимо, x цього. Потім я помітив, що сам ecu, існує 3 моделі, я кажу, добре? 2-ви повинні прочитати flash eeprom nn, я пам'ятаю, абревіатура. Але ви можете це підтвердити?
    існує існує, є універсальний емулятор для peugeot edc15c2...відповідно я не можу розмістити посилання працює на веб-сайті-ви в безпеці!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви можете зробити це також flasch не вимагає, щоб змусити емулятор
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •