Результати 1-3 з 3

Обговорення: Виняток Лямбда

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215

Виняток Лямбда

Привіт,

Я хотів би знати, в чому ? краще рішення-зробити на лямбду.
    Пояснюю, мій досвід: На велосипеді (KTM) я відключена за допомогою програми-архіватора (tuneecu) чому? на думку багатьох користувачів форуму KTM носив багато vataggi, тобто,
    Тільки ефект ON/OFF, а потім linearizzava, витрата палива були скорочені, так? disabilitandola параметра ви settava 1 cio? еквівалент
    норм Євро-3 1=14,70AFR то відносини стехиометрической був худорлявий, то, можливо, ходив і відображена мотоцикл із додатковий модуль (Power commander)
    для того, щоб встановити ще один параметр, всі, звичайно, якщо ви хочете змінити відносини стехиометрической (AFR). Проти, в екстремальних умовах: Високі та екстремально низьких висотах і при дуже високих або дуже холодні
    двигун міг працювати погано.
    Так питання ? це: для двигунів з Лямбда тільки призведе звичайні переваги? Ви б у звичайній манері?
    А у Авто з 2 лямбда-зонда мови змінюється?
    Я чув про Симулятори/емулятори, але вони звичайні, що відключити?

Величезне Спасибі!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    дивіться у мене trimph 1050, і я використав ваш софт для завантаження карти і робити тести, на мій погляд (на мій погляд) зонд повинен працювати, тому що " йде до corezioni на паливній, необхідні для роботи двигуна бензин, так як ваш мотоцикл, ви будете його використовувати, sicuramentei для вуличного використання, не треба видалити зонд, і зробити карту, присвячений, як ви, перетворили день на трасі, скориставшись наведеними вище тільки з таблицями уприскування і вперед, за роботу зонда і редагування таблиць отримати двигун більш худий, де потрібно, і збагатити її, так lacentralina-ий завжди коригувати паливні у obbietivo stekiometrico фіксується,
    одна річ, tune ecu відключається тільки dtc, але якщо датчик залишається підключеним продовжує працювати, так як такий ? раніше активні.
    у машини з двох зондів мова ? цільові senconda зонд, який практично контролює ефективність каталізатора, і кілька разів для обробки або погана ефективність каталізатора або несправність датчика ж відключається, але залишається завжди функціональної, що гори як інформує ебу потрібної кількості кисню.
    все залежить від того, в таблицях stekiometrico по мені, якщо логіка вашого мотоцикла ? дорівнює моєї
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    ? право? по мені на велосипеді дуже сильно залежить від відчуття водіння, у вас ніколи не пробували їх відключати?
    Крім того, на різних програм, маппінг, для автомобіля (ecm etc)? можете змінити target AFR лямбда-зонда(першого, звичайно, якщо такі були, 2)?

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •