Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: Початок для неофіта

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215

Початок для неофіта

Всім привіт.

Я збираюся почати працювати на ECU автомобіля.

Я заявляю, що у мене невелика знайомі з діагнозом, маппінг, а не пост в області двигунів.

На даний момент у мене тільки один кабель VAG KKL (16pin - USB) останній SW "перехідник 16 pin - 6 pin" і "перехідник 16 pin - атаки fiat".

Крім того, я тільки ECM2001.

- Від того, що я читав на форумі, необхідно відбирати до файлу з розширенням ".ori" програмне забезпечення відрізняється від ECM2001;? я не знаю, якою використовувати.

Я хотів використовувати SW, скажімо, підходить трохи для всіх авто і не один сезон, якщо це можливо. Ви що порадите?

- Я читав, що, щоб зняти карту з допомогою ELM327 або "Півник". Чи можу я використовувати мій VAG KKL або я повинен обов'язково купувати інший інтерфейс?

- ECM2001 ? одним з численних SW для перепризначення. Ne рекомендації та інші краще, або я можу використовувати це?

Вибачте, якщо розділ ? не той чи я був неясним або навіть це doamnda ? був поміщений в іншій темі.

Якщо c'? сколково? якщо ви можете мені адресувати через посилання, якщо є тема подібних, які відповідають на мої запити, так? зможу додати.

Величезне спасибі!!!

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    те, що ви говорите, що це все, лопнув вивчає всередині форуму, так вам ідеї більш ясно

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    факти до культури на форумі, а потім ви покладете руку..подивитися читаєте ви зможете зрозуміти ..!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    дякую за відповіді, що стосується матеріалу, з купити, щоб почати, що порадите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Здрастуйте, у вас є ідеї, трохи заплутаним, почнемо із сказати вам, що ecm служить тільки для зміни карти, на машині, а vag або іншими суб'єктами аналогічного типу elm autocom т. д... sonk інтерфейсів для самодіагностики " i'll якого не можуть читати і писати на автомобілі.
    Для того, щоб читати різні ecu повинні мати інтерфейс типу mpps,півник і т. д... після прочитання редагуванні файлу з ecm після зміни напишіть знову, використовуючи інтерфейс, який ви використовували для читання. Більш або менш це короткий огляд, але я раджу вам, як вже інші користувачі зробили для вивчення трохи на форумі, тому що, повірте мені, якщо ви не знаєте, що ви робите, ви робите пошкодження... сподіваюся, що допоміг

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    mjet10 ти був реально допомогти, прошу-інша справа, mpps і півник у них програма для зняття файлу, а не йде, скачав з мережі?
    Крім того, які поради між mpps і півник?

Вибачте за мої неточності, але з програмою для мотоцикла, я завжди використовував KKL, щоб зробити все.

Ще раз спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Вітаю mjet10, з вашого втручання у вас підвів підсумки процесу в тому, щоб ставити діагнози і робити remap, як правило, ці відповіді, які очікують своїх менш досвідчених.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Звичайно, є програми, щоб читати і писати, але ти все ж хотілося б зробити для роботи, хобі або просто для вашого автомобіля? Завдяки пристрасті двигуни :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Останнє, що і pi? важливо перерозподілу, а не як зробити діагностику, тому що, коли ви пишете блок ECU і завжди за кутом, і потім болі , перш за все, вирішите, як ви сказали, що ви хочете зробити, тільки машини, зокрема, або працювати на іп? машини

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    На даний момент lavorer? на мої авто і я 2: Volvo V70 TDI анте 2000 і Toyota Yaris 2010 року; очевидно, так як діагноз, який, як картографування,
    в доповнення можливість? для того, щоб видалити різні лайна (EGR etc).
    У майбутньому, коли avr? дізнався lavorer? також на інші автомобілі.
    Тому я можу сказати, що ? для хобі, навіть, чому? коли в роботі з'? пристрасть не пу? зателефонувати на роботу (філософія життя).

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •