Всім привіт.
Я збираюся почати працювати на ECU автомобіля.
Я заявляю, що у мене невелика знайомі з діагнозом, маппінг, а не пост в області двигунів.
На даний момент у мене тільки один кабель VAG KKL (16pin - USB) останній SW "перехідник 16 pin - 6 pin" і "перехідник 16 pin - атаки fiat".
Крім того, я тільки ECM2001.
- Від того, що я читав на форумі, необхідно відбирати до файлу з розширенням ".ori" програмне забезпечення відрізняється від ECM2001;? я не знаю, якою використовувати.
Я хотів використовувати SW, скажімо, підходить трохи для всіх авто і не один сезон, якщо це можливо. Ви що порадите?
- Я читав, що, щоб зняти карту з допомогою ELM327 або "Півник". Чи можу я використовувати мій VAG KKL або я повинен обов'язково купувати інший інтерфейс?
- ECM2001 ? одним з численних SW для перепризначення. Ne рекомендації та інші краще, або я можу використовувати це?
Вибачте, якщо розділ ? не той чи я був неясним або навіть це doamnda ? був поміщений в іншій темі.
Якщо c'? сколково? якщо ви можете мені адресувати через посилання, якщо є тема подібних, які відповідають на мої запити, так? зможу додати.
Величезне спасибі!!!