Привіт Рага , у мене проблема з Ny04, і я не можу виправити км це Fiat Croma , я віддав би йому руку ?
Я повинен змусити їх 119760, Спасибі
картина ? 503.00.109.01.00
51735924
2006 рік
Привіт Рага , у мене проблема з Ny04, і я не можу виправити км це Fiat Croma , я віддав би йому руку ?
Я повинен змусити їх 119760, Спасибі
картина ? 503.00.109.01.00
51735924
2006 рік
привіт ось тобі!!!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
тоді ви написали цей файл???
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
доброго дня, чи не могли б ви пояснити, як це зробити виправлення км?відповідно до ecu або він повинен зняти картину?
залежить від того, що ви повинні змінити, якщо картина або ecu?
ці останні роблять traquillamente з бд за допомогою спеціальних інструментів, залози читаю різні eprom..
мені хотілося зрозуміти, як виправляє картину, використовується, щоб помістити в автомобіль з основи ладу, і якщо вже в доповнення до картини, то це слід робити навіть в ecu двигуна...
давайте подивимося, якщо я правильно зрозумів, тобі потрібно змінити тільки загальну картину, вірно?
тому, якщо ? так просто, що ви змінюєте тільки каркас, якщо потрібно поставити кілька км потрібно міняти обидва.
яке обладнання ви використовуєте?
ви тільки рамки....
обладнання досить того, що ви скажете мені, де подають...я можу звернути...я, хто він є