Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Обговорення: Siemens SID 806 і Півник V50

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266

Siemens SID 806 і Півник V50

Привіт всім. Я повинен прочитати siemens sid 806 Citroen C2 1.4 HDI 68 Лз. Я бачив, що в списку МАШИНИ під такою ебу, можна? зробити ECU ID і запишіть його, але не може? читати. Andoando а не в розділі boot mode c'? саме читання через boot. Проблема ? що мені не повернутися з'єднання проводів, схеми, які забезпечують півник sid 806. Я повинен використовувати синій провід для K-line? І тоді в відповідності з тим, схема є, напруги прямої + 12В! Можна?

Спасибі тим, хто мені допоможе?.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    "K " line і зелений провід . Маса повинна буде сила!

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Це ок, щоб маса була sottointeso, що там було, мої сумніви ? що я не бачив ні харчування, підрозділ e m i здавалося дивним. А я то вже? пробував підключити як у схемі, але він не хоче знати, читаю!!! Ймовірно ? саме по K-line мій півень, який не йде, як gi? я і підозрював.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    У sottoquadro це робите ви з допомогою перемикача, який стоїть на тб, якщо відкрити nn nn працює, перевірте за допомогою тестера, коли ? доступ або коли ? вимкнено

In'більше тепер знаю, якщо у вас є вже? досвід читання в boot, але якщо все робите введення в boot добре, ніколи не прочитаєш
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 22:49

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Це робиться в boot дріт і сірий ("k" line і зелений 2 позитивних і маси,або ви можете написати його з травень? не пропоную,ви повинні завантажити її від кабелю, і ви повинні мати перемикач on/off в комплект поставки,або відривається flasch повинні мати onboard один AM29f400!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Дякую за відповіді, хлопці! Він знав, завантаження насправді я вже? відкритою, і як правильно сказали motorsport монтує AM29F400BB. Перемикач у мене є, і я на харчування, але думаю, що було додаткових джерелах живлення. В цей момент я думаю, це наш півень... як Тільки я роблю зміни в галло спробую і я дам вам знати!!!

А для запису я можу це зробити в бд через лінію CAN з півня??
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    ви можете написати його від бд? прочитайте його до кінця, перш ніж завантаження для pararti дупу,а потім, якщо не читає по k-line знаходитесь пост про це для mod k-line!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Так, але що у нього проблеми на K-line я впевнений майже на 99%, і це ne ? було підтвердження. Я вже? прочитав обговорення, яке стосується mod в тиждень, я зможу це виправити (Сподіваюся). Безумовно, зробити? копію в boot. Ви terro в курсі. Спасибі.
    Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Я б порекомендував вам спробувати k на інший тип ecu ці нотатки, чому? йому не подобається бути прочитана, я є? втратив всі надії, коли приходять безпосередньо dissaldo

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Безумовно, спробує? також і інші блоки, але я не читав ні EDC15!!!
    Від матвія

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •