Привіт Всім
Мене звати олександр, я механік і радий я з електронікою, я сподіваюся, що зможу дати мій внесок у Суспільство![]()
Привіт Всім
Мене звати олександр, я механік і радий я з електронікою, я сподіваюся, що зможу дати мій внесок у Суспільство![]()
Привіт і ласкаво просимо
ласкаво просимо між нами, то............
привіт і Ласкаво просимо
Ласкаво просимо також, з мого боку...
roberto di віджевано.........їх будуть тисячі..***** unque я спробую так: роботи з Сальваторе? vese?
pi? чи ніти зіставляється гольф 5 і брера, кілька років тому
ми бачили пару разів в обличчя, я кажу більше? часто з сальваторе, що з тобою
Востаннє редагувалось magi1984; в 11-09-2012 09:24
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
та, спасибі, все в нормі!
може бути, в один прекрасний день ці крок від вас з моїм 120d, щоб поставити його на стенд і подивитися, скільки коней я взяв rimappandola, звичайно, платять розлади.
їх у місті віджевано все ок?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]