Результати 1-9 з 9

Обговорення: geriko і його impreza STI

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43

geriko і його impreza STI

привіт всім хлопці. я тоні і я пишу від viterbo у мене STI bugeye з підготовки майже 350cv. мені завжди подобалася механіка, і я хотів би почати, щоб зрозуміти трохи більше, навіть електроніки. я сподіваюся бути корисним, з моїми знаннями механічні на цьому автомобілі. я дивлюся трохи форум, але, на жаль, не розумію moltissimo., що ви мені порадите почати читати? тексти типу цього:
    http://www.libreriauniversitaria.it/.../9788896368060

або c'? деякий керівництво, щоб почати розуміти хоча б основи електронного урядування. я заявляю, що sw, які можна використовувати на ебу моєї STI два: ecuflash безкоштовно і ecutech. кабель використовувати ? є tactrix openport 1.2
    привіт всім

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт і ласкаво,замість того, щоб витратити 50€ за ту книгу, читати якийсь цікавий пост тут, і це можливо, і, звичайно, більше.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    привіт і ласкаво,замість того, щоб витратити 50€ за ту книгу, читати якийсь цікавий пост тут, і це можливо, і, звичайно, більше.
    ну, може бути, msport. у тому, що тут поговоріть коди.
    а спасибі за поради. я дізнатися як можна більше і менше турбувати, можете. якщо у вас є цікавий пост порекомендували його, я шукаю його, і початку дослідження. спасибі всім за вами. а я читала тут на форумі, що impreza можуть бути зроблені також з Piasini?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    здрастуйте, Тоні, ласкаво просимо, ми говоримо немає, sciviamo ви коди альфа.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Повідомлення
    911
    привіт і ласкаво просимо

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    К'яварі
    Повідомлення
    38
    привіт і ласкаво просимо

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    Здрастуйте, тоні ласкаво просимо на мій погляд на форумі потрібно як хліб, але іноді навіть книги? перебуваєте речей, які ніхто не говорить вам, а потім ви можете? завжди вчитися від усього і від усіх

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, тоні ласкаво просимо на мій погляд на форумі потрібно як хліб, але іноді навіть книги? перебуваєте речей, які ніхто не говорить вам, а потім ви можете? завжди вчитися від усього і від усіх
    привіт ciullo. ваші поради дуже корисні і план я просіювання через якийсь пост, що для мене арабська. вони прагнуть подолати поріг 80 повідомлень, активно беручи участь у форумі і дає свій вклад, в розділі механіка, де я маю на увазі, можливо, трохи більше. але якщо б ви тексти або документи, які вважає допустимими, для мене вони щось довгоочікуване. це ? дослідження, в якому dedicherei із задоволенням час ******планується, не для корисливих цілей, але і отримати задоволення від обробки мого монстра поодинці

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •