Результати 1-9 з 9

Обговорення: У ПІСТ. струму, alfa 147

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166

У ПІСТ. струму, alfa 147

Привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо хтось із вас ? riusciuto відключити контроль стабільності? тобто в постійного струму ke буде ESP. Тільки що на альфа-гірський VDC, si pu? toglere через карту?? Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Щоб відключити всі, що ви повинні або видалити запобіжник abs, і пішли у відмову, і, відповідно, відключає asr, abs і vdc. В якості альтернативи я бачив на 147 безпечного водіння перемикач поруч на ручне гальмо, який повинен зупинити кабель під ручне гальмо, приблизно як на момент

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    спасибі badboy насправді і ще, я знав, cos? їх під центральний тунель, там і датчик G не було б і відключити...але kissa, якщо йде збій у makkina??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Ви говорите, у recovery? Я не думаю навіть, чому? x проблема в датчику колеса, я вистрілив майже 1 місяць см tuti систем off (asr/abs/vdc) і машина пішла нормально

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    ми говоримо recovery знаки на картину несправності vdc і asr...інший хлопець мені каже, що зробив x? поставив вимикач і rel? на проводи в блок запобіжників, я повинна пройти всі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    recovery ? коли розмір і потужність не йде більше? малюк. Роблю крах abs\dc\asr не викликає відновлення. Але у вас є тільки контрольні лампи горять на панелі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    ви точно зробіть загорілися індикатори на панелі і просто...тепер, хлопчик, я повинен дати + інформація ке він вже? зробив x? він не togle G сенсор тому створити завжди-відмова x? блок запобіжників з interrutorre і rel?...тепер я бачу, ke мені говорить!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    мені на велику пляму, вони перерізали дріт чорний який йде на датчик обертання автомобіля навколо вертикальної осі(на тунелі близько важеля ручного гальма) і esp не було,якщо ви покладете в один вимикач ? краще, cos? будемо включатися і відключатися за бажанням

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    ви зрозуміли це, тільки ke на 147 не повинен працювати, cos?..принаймні, з того, ke знаю, мені сказали зробити в інший спосіб. Поставити перемикач + rel? на провід в блоці запобіжників ke практично при її натисканні ви поломки, так і VDC (ESP) ke ASR і після не працюють + 2...пу? бути??

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •