Я читав Mercedes DCM 3.5 CMD ORI через OBD, але я чув, що "навколо", що " після того, що читав, не треба йому більше контакт або увімкніть машину, тому що після MOD scrito я міг би мати проблеми.
Але й правда чи обман ?
Заздалегідь спасибі !
Я читав Mercedes DCM 3.5 CMD ORI через OBD, але я чув, що "навколо", що " після того, що читав, не треба йому більше контакт або увімкніть машину, тому що після MOD scrito я міг би мати проблеми.
Але й правда чи обман ?
Заздалегідь спасибі !
Але, як на мене, вам буде сказано, фігня, особливо, якщо тільки читати :-) PS все лайно, якщо вони мають відбутися, відбуваються в запису, але для читання мені здається дуже дивним
Не знаю, що відповідати, бо я б від сміху...
Ваша відповідь-розділ для початківців, але все одно спасибі
Є хтось, що зробив він DCM 3.5 і може підтвердити, що' і' Ok' sa машини в процесі і була використана.
Не будь-ласка зробити МОД, і після того, як " перечитую в ОРІ, коли клієнт прийде між' кілька днів, знайти ORI змінилося, і потім " на восьмий riffare відображення, от і все.
Спасибі!
Вибачте, але що значить один відповідь у розділі для початківців???? Я, однак, я хотів би сказати, що проблема читання, що залишається машина без її запустити не існує проблеми, так не повинно бути на максимум, коли відбуваються тільки тоді, коли ви блокується на запис, але не читання)
Привіт
Проблема може вечора "rolling code"