Результати 1-7 з 7

Обговорення: Bosch motronic volvo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532

Bosch motronic volvo

Привіт всім, це ? є ecu віддалені від volvo V50 2500 турбо дизель, двигун T5, мені підтвердили, що це Bosch ME9?
    хто-небудь є терморегулятори для підключення на гребінь?
    Щоб відкрити його, і отримати її в bdm йде відкрито з етикеткою, або з боку ребер?
    спасибі всім.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    В ecu ? одне мене 9.0

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок дякую, по-твоєму, це терморегулятори ford me9 йде добре, навіть для цього volvo?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    привіт всім, сьогодні я, нарешті, вирішив відкрити me9,0 volvo, щоб зробити читання в bdm,і, на жаль, я опинився навпроти цієї проблеми:ecu відкриває навпаки....потім частина, де знаходиться вхід в порт bdm ? під....я намагався видалити гвинти, і вирізати по периметру герметиком, але nda мені здається, affogata в герметик...принаймні, як я бачу, в різних фото edc16 з документів, bdm....
    поради?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    2
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    ок дякую, по-твоєму, це терморегулятори ford me9 йде добре, навіть для цього volvo?
    Терморегулятори VOLVO ME9 і відрізняється від FORD.

Regards
    BogdanS

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ви насправді лаче, чому? я не міг зняти його сторони під ecu....і я не хотів ризикувати.....поради?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    на жаль, я не використовую ваше обладнання, але де я підтримую використовують півень орі.....і я курку, щоб якусь роботу швидко......те, що ви не повинні відкривати треба ? велика справа....хоча я часто не довіряю, не відкрити для ecu ostiche або що робити капризами....звичайно, було б все перевірити, і тоді я міг би також сказати, що за допомогою позаду, я хотів би уникнути роботи.....

а факт залишається фактом, що ця благословенна ME9 не ? він хотів знати, відкритися,....

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •