Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170

Question Рада, аксесуари та обладнання для роботи в школі

Люди форуму, я вирішив відкрити цей потік тільки для синтезу via поради, яке обладнання потрібно мати, щоб працювати в школі у великій (Для початку роботи спокійно) припускаючи, що ви повинні мати хороший програміст, що дозволяє працювати як послідовний, але, перш за все, в цьому випадку, туристичне наприклад, bdm, jtag tricore і т. д.
    Я наприклад, у мене є півень, v2 v53, що дозволить мені це зробити, але, більш того, справедливо c'? потрібен світильник, щоб світло збільшувальне скло, трафарет для фіксації ecu, на якій працюють, а потім працювати і потім, що ще пу? служити в додаток до паяльна станція? Я залишаю вас, сказати, що ще буде слугувати, щоб почати працювати, і це, я думаю, що, може бути корисна також людям, які ще нічим не володіє, але хотів би зробити, щоб зробити цей тип роботи. Я сподіваюся, що це корисно, це вісь,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ми говоримо, що не служив, враховуючи, що є потік потік gi? відкриті і особливих випадків, але, проте, просто півень v48 або v53 і шаблон для bdm з schedini,блок живлення стабілізований лавці і gi? ви можете зробити дуже

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    ну і даремно..з v53 + mpps та ін. чи можете ви вже? працювати!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    galletto v53 forever!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    у mpps не використовую-й? коли я почав з галлами...

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Хлопці, в будь-якому випадку, якщо у вас є певні процедури, які відбуваються з деяких ecu до школи та будь-які аксесуари або матеріали використовувати пишіть так, що, може бути, допоможе ще комусь на форумі, що не знає, щоб уникнути будьте завжди в декількох постах ідентичні між собою

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    проблема ? що процедури йдуть справи,а потім юз можна узагальнити все в один пост...

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    ? якщо кожен з нас поклав по-різному досвідом, з іншого-список може бути написана і модель ебу не завадило б і ні?

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Блок живлення стабілізований, збільшувальне скло з світлом, пістолет гарячого повітря, і акк, щоб відкрити блоки управління і герметик для richiuderle, може бути, ups, і ви могли йти вперед, щоб трохи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    Привіт всім ? від p? не пишу, х, часу проблем, я хотів би запитати вас, але, щоб відкрити всі блоки управління, необхідними веранді з волосся тип кузова та ppoi зрізати герметик з ножем або з ? інший метод-й? впевнений?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •